Category:Therapeut

www.lasertherapiepraktijk.nl

Lasertherapie voor: Roken, Afslanken, Artrose, Artritis, Tennisarm, Bronchitis, Bijholten, Acne, Rimpels, Overspanning, Natuurgenezing, Vega-test.

Lasertherapie voor gewrichts-, spier- en peesaandoeningen, luchtwegen ontstekingen, huidaandoeningen, urinewegontstekingen en andere acute en chronische ziekten is een van de nieuwste en meest geperfectioneerde methoden in de huidige geneeskunde; effectief, pijnloos, geen bloedcontact, geen bijwerkingen - dat is wat lasertherapie en laserreflextherapie onderscheidt van andere geneeswijzen. Soft-lasertherapie een ont-stekingsremmende, oedeemverminderende, sterk analgetische (pijnstillende) en spasmolytische (verslappende) werking heeft op het lichaam en de immuunprocessen in het lichaam stimuleert. De sterke ontstekingsremming is een belangrijkste en meest gebruikelijke effect van lasertherapie.

Indicaties voor lasertherapie:

Luchtwegen aandoeningen: zware ontstekingen en infecties - acute en chronische bronchitis, zware verkoudheid, angina, keelpijn, sinusitis (bijholtenontstekingen), otitis (middenoorontstekingen), pneumonia (longontsteking) ; Gewrichts- en slijmbeurs,- en peesaandoeningen: artrose; artritis, reumatische polyartritis, tennisarm (epicondylitis), bursitis (slijmbeursontsteking), tendonitis (achillespeesontsteking), hielspoor, posttraumatisch, postoperatief, reumatisch. Spieraandoeningen: fibromyalgie (spierpijn); overbelasting van de spieren, myositis. Huidafwijkingen: acne, jeugdpuistjes, ulcus, rimpels; Aandoeningen van de mondholte: stomatitis, na tand-kies extracties, aften, herpes labialis; Urinewegontstekingen: prostatitis, blaasontsteking; Stimulatie van het immuunsysteem en genezing van wonden en zweren; Verslavingen: nicotineverslaving (roken), alcoholische verslaving; Stress: stress, spanning, overspanning, slaapproblemen. Laserreflextherapie blijkt ook bijzonder goed te helpen, bijvoorbeeld tegen roken. Door laag-energetische laserbestraling van de reflexzones van het oor en andere lichaamsdelen wordt de patient na een paar behandeling bevrijdt van zijn nicotineverslaving. Laserreflextherapie voor afslanken stimuleert en verhoogt de stofwisseling in het lichaam en brengt de hormonale huishouding van het lichaam in balans, zodat het vet verbrand wordt. U verbrandt nu meer calorieen als dat U eet.

Effecten van Lasertherapie:

De biostimulatie zorgt voor een vergrote celenergie waardoor de celfunctie kan verbeteren. Uitgaande van de biostimulatie worden in de literatuur verschillende fysiologische effecten vermeld:

Activering van ons afweermechanisme (de macrofagen en witte bloedlichaampjes waardoor de fagocytose aangezet wordt). Activering van de collageen-synthese wat betekent dat onder invloed van lasertherapie celletsels sneller zullen herstellen. Biostimulatie -belangrijk voor afslanken! Sterk ontstekingsremmende effect. Circulatieverbetering. Spasmolitisch effect - een sterk analgetisch effect. Pijndemping. Ontspannende en kalmerende werking( laserreflextherapie) Onderdrukking van verslaving punten - stoppen met roken en alcohol! Onze praktijk is ingericht met de modernste infra-rood impuls laser, welke een klasse hoger is en sterker dan een permanent rode laser, gebruikt in de meeste gevallen.

In de Laser Medische Reflextherapie en Natuurgeneeskundige Praktijk is een toegewijd, ervaren specialist werkzaam, arts-internist met universitaire medische achtergrond, klinische ervaring en ook gediplomeerd als lasertherapeut en natuurgeneeskundige therapeut. Lid VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) en EMLA (European Medical Laser Association). In onze praktijk kunt u ook, indien nodig, verder een mediche advies en consultatie verkrijgen. Consultatie is gratis .Verzekeraars vergoed!

Pages in category "Therapeut"

The following 200 pages are in the current category.

(previous page) (next page)
(previous page) (next page)