Category:Finca

Welkom bij Excellent Spain.

Excellent Spain is een professionele, onafhankelijke makelaardij in Zuid-Spanje welke uitsluitend voor de aankopende partij werkzaam is. Wij verkopen geen woningen, wij helpen u de gewenste woning aan te kopen.

Dit doen wij door zelf geen woningen in de verkoop te nemen maar de door u gewenste woning te zoeken in ons uitgebreide netwerk van andere erkende makelaars en ontwikkelaars van vastgoed in Spanje. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen en waarom u gebruik zou moeten maken van onze diensten als u een woning zoekt in Zuid-Spanje.

Om u een idee te geven van wat er te koop is in verschillende gebieden en het hierbij behorende prijspeil, hebben we aantal woningen geselecteerd van makelaars met wie wij samenwerken. Let wel dit is slechts een klein gedeelte van het totale woning aanbod, door ons netwerk kunnen we naar inschatting meer dan 95% van al het te koop staande onroerend goed in ons werkgebied aanbieden. Heeft u reeds een idee wat u zoekt vul dan geheel vrijblijvend dit zoekformulier in en wij houden u op de hoogte.

Indien u overweegt een woning te kopen in Zuid Spanje dan nodigen wij u graag uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een kennismakings-gesprek om uw wensen/eisen door te nemen.

Met vriendelijke en zonnige groet,

Excellent Spain

Pages in category "Finca"

The following 200 pages are in this category, out of 244 total.

(previous page) (next page)

A

(previous page) (next page)