AtTech.dk

Title

Attech Computer

Attech Computer er en serviceorienteret IT-virksomhed, der tilbyder salg og servicering af en lang række produkter indenfor IT-området, Radio/TV-området og anden forbrugerelektronik.

Attech Computer er en IT virksomhed med forretninger i Horsens og Århus, med et stort udvalg af PC'er og tilbehør. I forretningerne er der værksted og foruden at kunne reparere alle mærker, er Attech Computer også garanti-værksted for bl.a. Acer og Epson.

Attech Computer er en del af CBC-kæden i Danmark, der består af ca. 70 forretninger med speciale i IT.

Attech Computer er professionel samarbejdspartner og totalleverandør på IT-området, og er en forretning, der både kan levere og rådgive om de varer og services, som kunderne efterspørger.

Der leveres også IT-services, herunder Attech Fjernbackup og Attech SPAM Firewall

Attech Computer har base i Horsens, men har også en afdeling i Århus midtby.

Du kan finde butikkerne her:

Århus - Vestergade 49, 8000 Århus C, Tlf: 86 13 10 12 Horsens -Lokesallé 30, 8700 Horsens, Tlf: 75 63 10 10

Vejbeskrivelse til Attech Computer i Århus:

Attech Computer - Århus-afdelingen ligger i Århus centrum tæt ved (sydøst for) Vesterport & Vesterbro Torv. Beliggenheden er i den vestlige ende af Vestergade. I den østlige modsatte ende af Vestergade ca. 400m fra forretningen ligger Lille Torv og Magasin, som de fleste kender.

Vejbeskrivelse til Attech Computer i Horsens

Attech Computers hovedafdeling ligger i Midtgårdcentret ved ringvejen i Horsens. Let tilgængeligt og med stor parkeringsplads.

Kommer du nordfra på motorvej E45, skal du dreje fra ved Horsens nord (motorvejsafkørsel 55) og fortsætte ca. 7,9km ind mod byen, hvor forretningen ligger på højre hånd. Der drejes til højre ad Thorsvej i lyskrydset umiddelbart inden forretningen. 50m derefter til venstre ad Lokesallé, hvor der er indkørsel til parkeringspladsen.

Kommer du sydfra på motorvej E45, skal du dreje fra ved Horsens syd (motorvejsafkørsel 57) og følge Vestvejen ind mod byen. Efter 3 rundkørsler drejes til venstre i lyskrydset Vejlevej. Fortsæt ind mod byen og træk over i venstre vognbane, når vejen bliver dobbeltsporet. Der drejes til venstre i lyskrydset Thorsvej, umiddelbart herefter til venstre ad Lokesallé, hvor der er indkørsel til parkeringspladsen.[[Category:]]

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=AtTech.dk&oldid=59306676"