ABCsiden.dk

Title

ABCsiden.dk - Startside, shopping, netspil, tv og mobil

Description

Din hurtige genvej til internettet. Startside, linksamling og vejr. Nyheder, spil på nettet, shopping katalog og alt til mobil

Languages

dansk (Danish)

Logos

Logo-abcsiden-dk.jpg

Additional Information

ABCsiden.dk er en dansk startside med fokus på shopping og nyheder. Vi linker til de bedste danske og internationale sider i sin genre. Vores mål er at give brugeren adgang til de bedste sider på færrest mulig klik. Uanset hvilken hobby eller interesse brugeren har. Vi mener at internet handler om at videregive informationer. Det ligger til grund for alt hvad vi foretager os.

Internet kan bedst sammenlignes med et stort hav med mange små øer. Uden det rigtige kompas, vil man risikere at sejle lige forbi den ø hvor man skulle have været i land. En startside er ekstremt bestemmende for hvilken del af nettet man kommer til at se. ABCsiden.dk kvalitetssikrer indholdet på alle sider vi linker til "manuelt" uden brug af søgerobotter. Sidens nytteværdi for internetbrugere i Danmark bestemmer om link til siden bliver taget ind hos ABCsiden.dk. De fleste private hjemmesider bliver ikke taget med p.g.a. omfang og variabel kvalitet. Det er kun de bedste danske (og nogle internationale) internetsider vi vælger at tage med. Selektivt udvalgte sider som prioriterer form og indhold på sin internetside prioriteres. Sider af almen interesse og som har noget at fortælle. Til gengæld koster det ikke noget at få sin links lagt ind på ABCsiden.dk.

Det er ikke vores mål at få så mange links som mulig ind på ABCsiden.dk. Vi vælger kvalitet fremfor kvantitet i vores kataloger. Det betyder at du har en større sikkerhed for at komme rigtig ud på nettet og dermed få mere igen for den tid du investerer foran din PC. Det er vores tro at det vil give brugere af ABCsiden.dk en større internetoplevelse.


Hvorfor vælge ABCsiden.dk som startside?

-Hurtig adgang til nyheder. ABCsiden.dk giver mulighed for konstant at følge med i en stadig større nyhedsstrøm på nettet fra mange forskellige kilder, og så slipper man for at skulle besøge en lang række hjemmesider for at få alle overskrifter. Alle nyhedsoverskrifter på ABCsiden.dk opdateres live.

-Under "Shopping" finder du Danmarks største shoppingportal med e-butikker godkendt af PBS. Vores mål er at være det tryggeste sted for forbrugere at handle på nettet. Netbutikker hos os som ikke efterlever Forbrugerklagenævnets afgørelser tages ud.

-Find de bedste sider på færrest mulig klik! Linkindex tilbyder hurtig adgang til sider indenfor din personlige interesse. I modsætning til søgemaskiner er alle siderne udvalgt af mennesker, hvilket tydeligt mærkes på kvaliteten.

-Fokus på videnskab og sundhed for de videbegærlige.

-Det bedste nationale og internationale søgealternativ på forsiden.

-Ingen irriterende "pop-ups" annoncer.

-I modsætning til mange startsider, ønsker vi at sende brugeren videre ud på world wide web. Det skal være nemt at gå videre fra os, derfor så siger vi; på gensyn.

Vi er et lille team af udviklere på forkant med teknologien, teknisk kompliceret ind mod server - fuldstændig ukompliceret ud mod bruger. Vi er ydmyge i forhold til alle de dygtige mennesker som arbejder i f.eks. Jubii, MSN, Ofir eller Eniro. De har meget kundskab, erfaring og kapital. Men vedtagne sandheder mister ofte sin værdi når de kommer ud på internet, og vi er kun et tastetryk væk. Vi ønsker at være med til at tilbyde en god brugeroplevelse på nettet. Det er vores håb at ABCsiden.dk vil blive et stærkt varemærke i Danmark og dansk erhvervsliv, et varemærke der står for troværdighed og kvalitet.

eks:

Discussion

Community Review

Related Domains

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=ABCsiden.dk&oldid=56828375"