MediaFaxFoto.ro

Revision as of 20:46, 14 November 2013 by WikiSysop (talk | contribs) (migration import)(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Title

Mediafax FOTO

Description

Despre noi

MEDIAFAX Foto este lider national pe piata de fotografie de presa, agentia foto dezvoltându-se în cadrul Agentiei de Presa MEDIAFAX, din 1995. Serviciul MEDIAFAX Foto furnizeaza zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea mass mediei locale si nationale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România.

Echipa de fotografi profesionisti de la MEDIAFAX Foto acopera toate evenimentele majore ale momentului, transmitând în timp real imagini de la fata locului. Fotografiile noastre sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicatii din România, fie ca este vorba de cotidiene sau periodice, presa centrala sau locala.

În prezent, MEDIAFAX Foto se bazeaza pe o retea formata din peste 100 de fotografi profesionisti care asigura în orice moment imagini de la evenimente petrecute în orice colt de tara, acoperind toate domeniile de interes pentru presa: politic, economic, sport, fapt divers, cultura, divertisment, celebritati.

read more

Additional InformationRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=MediaFaxFoto.ro&oldid=37154366"