Difference between revisions of "Belg.be"

(migration import)
(auto generate)
 
Line 72: Line 72:
 
[[Category:Gidsen_en_Indexen]]
 
[[Category:Gidsen_en_Indexen]]
 
[[Category:Op_het_Web]]
 
[[Category:Op_het_Web]]
 +
<div id='domainResolution'></br>
 +
=== Domain Resolution ===
 +
This domain resolves to the following IP addresses:</br><ul><li><a href="/Special:WhatsMyIpAddress/178.63.51.205">178.63.51.205</a></li></ul></div>

Latest revision as of 13:03, 17 April 2014

Title

Belg.Be - Het nieuws anders bekeken

Description

Michel Piedfort werd geboren in Turnhout op 4 februari 1970. Zijn vader was kinesist met een zelfstandige praktijk. Zijn moeder hielp mee in de zaak. Deze "kleine zelfstandige-mentaliteit" heeft hij vooral van zijn pa meegekregen. Hij had het liefst gehad dat ik een voedingswinkel zou openen: "mensen moeten altijd eten," zei hij altijd.

Vervolgens volgde hij Handels- en Financiele Wetenschappen aan de Vlaams Economische Hogeschool van Brussel (Vlekho). In zijn eindwerk gaat hij na wat bedrijven moeten doen in crisissituaties.

Michel werkte voor diverse uitgevers op de marketing afdeling als product manager. Zijn belangrijkste doelstelling was voor lezersmarkten de bekendheid van het blad verhogen, de losse nummer verkoop aanzwengelen en het aantal abonnees te doen stijgen. Zo werkte hij voor Computer Magazine (VNU 1993-1996), Het Beste van Reader's Digest (1996-1997).

read more

Additional Information

Related Domains

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Belg.be&oldid=60452874"