AllSens.nl

Revision as of 13:58, 4 April 2014 by WikiSysop (talk | contribs) (auto generate)(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

About AllSens.nl

Welkom bij AllSens geurbeleving (www.Allsens.nl) Als specialist in geurmarketing en professionele geurmachines inspireren wij u graag over de positieve effecten van geur voor uw onderneming. Geur zorgt voor stemmingen, prachtige momenten en creëert een unieke herinnering. [[''''''Verbazing van alle zintuigen'''''']] Welkom bij AllSens geurbeleving. Als specialist in geurmarketing en professionele geurmachines inspireren wij u graag over de positieve effecten van geur voor uw onderneming. Geur zorgt voor stemmingen, prachtige momenten en creëert een unieke herinnering.

100% zuivere Business geuren Wij zijn in staat om 100% zuivere geuren subtiel te vernevelen. De kwaliteit is onze hoogste eis, uit deze grond gebruiken wij uitsluitend 1ste klasse kwaliteitsoliën zonder geurdragers zoals chemie, alcohol en/of water. Hypoallergeen en neutraliserend. Speciaal ontwikkeld voor geurmarketing door de beste parfumeurs.

Producent van professionele geurmachines Edele materialen, perfecte afwerking en uniek design. Wij verleggen de grenzen qua vormgeving en technologie. De volautomatische en onderhoudsvrije geurmachines verspreiden zeer gedoseerd de geur. Onze voorsprong in techniek zorgt voor een duurzame investering en een uiterst zuinig geurverbruik.

Geurmachines met 20 jaar ervaring.

Geurmarketing: creëren van positieve stemmingen middels geur Met geurmarketing creëert u een omgeving waarin de klant zich prettig, fris, energiek, positief, welbehagen en/of ontspanen voelt. Lekkere geuren geven het humeur een flinke ‘boost’. Gebruik geur in uw marketingmix, zorg voor een optimale winkelbeleving, laat uw gasten relaxen, stimuleer uw personeel, maak een energieke ambiance....ontdek ook de kracht van geurmarketing.

Neemt u alleen genoegen met het allerbeste? AllSens geurbeleving is partner van Voit Aroma Factory uit Duitsland. Voit is reeds 20 jaar marktleider in de professionele geurmarketing en producent van hightech geursystemen. Onze geurexperts worden getraind om u goed te adviseren over de toepassingen van de geurmarketing en de mogelijkheden van de geurmachines.

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=AllSens.nl&oldid=58208266"