TotalJobs.nl

Title

Totaljobs.nl - Zoek tussen de duizenden vacatures naar een nieuwe baan en solliciteer online. - totaljobs.nl

Description

Totaljobs.nl is een toonaangevende generieke vacaturesite die werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt. Met meer dan 750.000 bezoeken en 400.000 unieke bezoekers per maand heeft totaljobs.nl een enorme groei doorgemaakt sinds de introductie door Reed Elsevier in oktober 2004. Totaljobs.nl publiceert maandelijks meer dan 20.000 nieuwe vacatures en biedt daarmee een representatieve afspiegeling van de Nederlandse arbeidsmarkt. Op het eenvoudige maar professionele platform kunnen werkgevers vacatures plaatsen en kandidaten zoeken in de uitgebreide cv-database; werkzoekenden kunnen op hun beurt de vele vacatures doorzoeken en direct solliciteren.

Totaljobs.nl is onderdeel van Reed Elsevier, het derde grootste internetbedrijf ter wereld. Het is opgericht door Totaljobs Group Ltd. en Reed Business Information bv. Totaljobs.com, onderdeel van Totaljobs Group, is een succesvolle generieke vacaturesite in Groot-Brittannië. De site is marktleider en award winner van de 'National Online Recruitment Association Generalist Jobsite Award'.

Uitgeverij Reed Business Information bv, onderdeel van het wereldwijde concern Reed Elsevier, is een veelzijdig bedrijf. Met duizenden producten (tijdschriften, boeken, losbladige uitgaven, internetsites) voorzien we professionals in het bedrijfsleven, de overheid en vele organisaties van kennis en informatie. Nuchter en zakelijk. Met oog voor mensen en markten. Zelfstandig opererende uitgeefgroepen werken aan nieuwe producten en aan de uitbouw van bestaande activiteiten.Reed Business Information heeft 1600 medewerkers, verdeeld over vier hoofdvestigingen: Amsterdam, Den Haag, Doetinchem en Maarssen.

Logos

File:Logo-totaljobs-nl.gif

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=TotalJobs.nl&oldid=24551427"