TeleByte.nl

Title

Telebyte Internet Services

Description

Telebyte startte begin 1995 en was daarmee een van de eerste providers in Nederland. Het bedrijf richtte zich van meet af aan op de zakelijke markt en ontwikkelde een aanpak, producten en diensten die direct uit de behoeften van die markt voorkomen. Aansluiting op een snel en betrouwbaar netwerk bijvoorbeeld en een gegarandeerde bandbreedte.

Telebyte zag in de loop der jaren een gat in de particuliere markt en manifesteerde zich hierin als solide en ervaren provider. De particuliere markt werd benaderd met de professionele ervaring die Telebyte had opgedaan in de zakelijke sector. Hierdoor heeft Telebyte een grote voorsprong qua expertise en ervaring ten opzichte van haar betrekkelijk jonge concurrenten.

Telebyte is er op gebrand om haar producten met een compleet pakket aan services te leveren. Internet is voor Telebyte niet alleen een aansluiting, maar ook alle facetten die bij het gebruik van internet horen. Dit uit zich in het leveren van een volwaardig pakket aan particulieren. Bij zakelijke klanten wordt iedere situatie afzonderlijk beoordeeld en hier wordt het product op toegespitst. Klanten kiezen voor Telebyte voor haar totaaloplossingen.

read more

Logos

Logo-telebyte-nl.jpg

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=TeleByte.nl&oldid=36406651"