SmartTravel.se

Företaget

Affärsresor, Gruppresor och Konferensresor | smarttravel.se

Om smarttravel

Affärsresor, gruppresor och konferensresor . Med glädje, värme och humor hjälper vi dig som privat- eller företagskund att skapa den resa du önskar, vare sig det gäller din affärsresa till Delhi, personalresan till Krakow eller en romantisk helg i Rom.
read more

Mer om smarttravel

Affärsresor

Vi skräddarsyr din affärsresa till bästa pris och är lyhörda för dina behov Smarttravel är ditt företags lyhörda samarbetspartner som ordnar just de affärsresor ni önskar till bästa pris. Berätta för oss vilka förutsättningarna är så skräddarsyr vi en lösning som gör affärsresan till ett nöje. Med lång erfarenhet i branschen som grund har vi utarbetat vårt egna koncept för att på bästa sätt kunna ta hand om just affärsresor. Med glädje, humor och värme hjälper vi er att skapa de företagsresor ni önskar.

Gruppresor

Gruppresor utomlands som passar för just din grupp. Vi vill underlätta för din grupp att ta fram en bra och efter era förutsättningar skräddarsydd paketlösning. Vi vill att du som gruppledare lugnt ska kunna luta dig tillbaka och njuta av gruppresan tillsammans med dina kollegor, vänner eller studiekamrater. Vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg i den helhetslösning vi gemensamt sätter ihop – för visst är det väl härligt att kunna känna uppskattningen från dina medresenärer samtidigt som du själv kan koppla av under ledning av våra duktiga kollegor på plats?

Konferensresor inkl. våra föreläsare, Studieresor, Körresor, Skolresor, Temaresor, Incentiveresor, Äventyrsresor, Buss- och tågresor

Konferensresor

Spar dyrbar tid och låt oss ordna era konferensresor. Ofta vill man förena nytta med nöje och ha konferensen i anslutning till något trevligt utöver det vanliga. Vi ordnar konferensresor över hela världen och här följer några exempel på vad vi kan erbjuda. Klicka på flaggorna eller länkarna under kartan för mer information om konferensresor utomlands.

 

Länkar

smarttravel.se - affärsresor, gruppresor och konferensresor.

 

 

 

 Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=SmartTravel.se&oldid=69943334"