Net-Solution.ro

Title

Gazduire pagini WEB, WEB Design, Inregistrare Domenii la Net-Solution.ro

Description

Net-Solution este o companie ce are ca obiect de activitate servicii de web-design, gazduirea paginilor de web, consultanta IT si programare avand ca parteneri firme nationale si internationale. Avem oamenii, tehnologia si stim cum sa folosim aceste atuuri pentru a va ajuta sa reusiti.

Net-Solution este specializata intr-o arie larga de servicii IT. Folosind ultimele tehnologii, Net-Solution va poate oferi o solutie de calitate, avantajoasa. Domeniul de activitate al companiei Net-Solution este industria IT, incepand de la proiectat retele si pana la realizarea si gazduirea paginilor de web, incluzand prezentari multimedia, solutii informatice etc. Net-Solution va lucra activ cu compania dumneavoastra pentru a se asigura ca proiectul derulat se va termina in perioada precizata, in limita bugetului si fara erori.

Compania Net-Solution este alcatuita dintr-o echipa tanara de profesionisti, fiind la curent cu noutatile in domeniu. Departamentul tehnic al companiei Net-Solution intelege ca nu toata lumea este profesionista in domeniul IT de aceea Net-Solution ofera suport tehnic 24*7*365 via online chat si telefon. Echipa noastra este bine pregatita, participand la diferite training-uri, dornica sa va ajute in orice problema.

read more

Languages

română (Romanian)

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Net-Solution.ro&oldid=29088612"