Ljudmila.org supporting education and research in many fields related to net

Title

ljubljana digital media lab - site index

Description

Slix je Ljudmilina namizna distribucija Linuxa za nekomplicirane uporabnike računalnikov. Unixa vajenim uporabnikom bo vse jasno, vsem ostalim pa je omogočeno dokaj intuitivno klikanje. Slix se izvaja kar z zgoščenke, kar pomeni, da namestitev na trdi disk vašega računalnika sploh ni potrebna. Uporaben je tudi kot univerzalen terminal za dostop do omrežnih servisov ali kot servisni CD.

Komentar

Slix? Naravnost čudovito! Res. Smo imeli ta teden v ponedeljek na faksu enega iz vaše ekipe Ljudmila, ki nam je predstavil Slix ter na kratko povedal kaj je njegov osnovni namen, ob koncu pa smo še imeli možnost dobiti CD in, ko sem ga sprobal doma kar nisem mogel verjet. Končno eno Linux okolje, ki mi samodejno prepozna še tako zamrdano verzijo matične plošče, vse kontrolerje, zvočno, grafično.... dokler sem pri navadni inštalaciji Red Hat-a recimo, totalno obupal. Slix je neverjetno priročno in učinkovito okolje! Vsa čast izdelovalcem na Ljudmili, ki se tako pridno trudite za nas. Pa lep pozdrav!

Novo spletno mesto med drugimi izboljšavami vsebuje tudi umetno inteligentnega robota Greta Fahrenheit 2001, ki bo skušal odgovarjati na vaša vprašanja in pripombe.

read more

Languages

sh (Sh)

Contact

ljubljana digital media lab
Ljubljana
Slovenia SI-1000
+386.14269530

Logos

Logo-ljudmila-org.gif

Additional Information

Related Domains

External Links

Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Ljudmila.org&oldid=33273507"