LeanCenter.hu is Online news portal.

Title

leancenter.hu - A lean szakma webportálja - Home

Description

Excerpted from the website:

A Leancenter szakmai portálként való működése mellett fő tevékenysége a speciális lean manufacturing területre történő munkaerőközvetítés. A Leancenter egy helyen nyújt látogatóinak és tagjainak naprakész információkat a lean szakma aktualitásairól, képzési lehetőségekről, valamint szervezett programokról. A Leancenter módot teremt szakmai publikációk elhelyezésére, melyet Megbízóink referenciaként tekintenek az álláspályázatok kapcsán.

A Leancenter Magyarország első és egyetlen, a „lean szakmát” teljesen átfogó internetes portálja, egyúttal a szakmabeliek - mint például karbantartásban, folyamatoptimalizálásban vagy projektekben tevékenykedők - általános kezdőlapja. Célunk, hogy egy jól működő kapcsolatrendszert biztosítsunk a tanácsadói kör és a "felhasználók" közt. Taglétszámunk csaknem 5000 fő!

Lehetőséget kívánunk teremteni továbbá a beruházói és a vállalkozói oldal számára a lean beruházások rugalmas megoldására, a pályáztatás összefogására.

A lean szakma központi közösségi portáljaként minden érdeklődő és gyakorló lean-es szakember számára készek vagyunk megtalálni az ideális munkahelyet. Elégedett megbízóink a referenciák arra, hogy munkaerő-kiválasztás tekintetében minőségi HR és lean szolgáltatást nyújtunk. Ezen partnereink többnyire multinacionális autóipari, gépipari és elektronikai ipari nagyvállalatok.

Portálunk egy helyen nyújt naprakész szakmai híreket, hirdetéseket, képzéseket, pályázati- és kereskedelmi lehetőségeket és minden a lean témával, karbantartással (TPM) és folyamatfejlesztéssel kapcsolatos információt az érdeklődőknek. Regisztrált tagjaink számára a Fórum remek lehetőséget nyújt a napi problémák, aktualitások megvitatására, valamint egymás naprakész tájékoztatására.


read more

Logos

[1]

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=LeanCenter.hu&oldid=35739464"