Konstbolaget.se -Scandanavian online art auction

Title

Konstbolaget - Konst för alla, dygnet runt!

Description

Konstbolaget startades 2003 med ambitionen att göra det enklare, billigare och roligare att köpa kvalitetskonst och nå ut till en bredare målgrupp. Vi är stolta över att ambitionen blivit verklighet – med en försäljning av ca 1200 konstverk per månad är Konstbolaget.se idag Sveriges största handelsplats för konst och besöks av mer än 3000 personer varje dag.

Konstbolaget startades av Pontus Klingspor(VD), Jakob Tolleryd och Marc Lickfett. Pontus Klingspor har en gedigen erfarenhet av konstmarknaden från Sothebys, Stockholms Auktionsverk, Blomqvist Kunsthandel samt från egen galleri- och konstförmedlingsverksamhet. Jakob Tolleryd och Marc Lickfett är erfarna Internetentreprenörer som byggt upp bl.a. Cogent IPC, Carambole och Compricer.

Via Internet är Konstbolaget tillgängligt i hela landet, dygnet runt. Vårt utställningsutrymme är obegränsat och vi kan därför ha ett stort sortiment med vanligtvis ett hundratal olika konstnärer samtidigt. Vårt utbud sträcker sig från verk av de mest kända och etablerade konstnärerna till mindre kända, men spännande nykomlingar. Genom våra låga priser (50-80% lägre än priserna på vanliga gallerier) gör vi konsten tillgänglig för en bredare målgrupp utöver de traditionella konstköparna. Våra kunder är allt ifrån erfarna, kunniga och prismedvetna konstköpare till kunder som insett att äkta konst inte behöver kosta alltför mycket – personer som inreder sina hem, köper konst som presenter eller företag som vill inreda sina lokaler och köpa konst till sina konstföreningar.

read more

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Konstbolaget.se&oldid=25992109"