JobSafari.nl

Title

Job safari - Nederland

Description

Al vele jaren is AltaVista wereldwijd op jacht naar de perfecte zoekmatch. En naar de toekomstige droombaan van kandidaten, zeker nu wij ook in Nederland gevestigd zijn. AltaVista's Jobsafari doorzoekt meer dan 100 online-vacaturebanken en jobrelevante sites op het Nederlandstalige internet zodat er iedere dag de meest actuele vacatures op onze site staan.

De internet-scanrobot van AltaVista's Jobsafari is elke nacht aan het werk, scant meer dan duizend job- en bedrijvensites op het internet en zorgt ervoor, dat de index elke morgen voor 07.00 uur geactualiseerd wordt. Zodoende zijn actualiteit en kwaliteit van de vacatures in onze index gewaarborgd. De vacatures zijn afkomstig uit verschillende bronnen: websites van bedrijven, adviesbureaus voor personeel en de meer dan 100 vacaturebanken op het internet die in Nederland bestaan.

Wilt u uw vacature bij meer dan twee miljoen Nederlanders onder de aandacht brengen voor een betaalbaar tarief? Maak dan gebruik van deze unieke arbeidsmarktcommunicatie. Kijk voor nadere informatie hier.

read more

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=JobSafari.nl&oldid=24132286"