EnGodSag.dk

Hvad er engodsag.dk

Engodsag.dk gør det muligt for dig at shoppe på nettet samtidigt med at du kan gøre en forskel!

Dette er konceptet med engodag.dk - du shopper på nettet som du plejer OG støtter samtidigt en organisation efter dit eget valg - uden ekstra omkostninger!

Når du shopper i en af de tusindvis af butikker, som engodsag.dk samarbejder med, så betaler butikken en kommission til engodsag.dk, hvoraf 75% af denne kommission er sendt direkte videre til velgørenhed. Dette betyder, at du shopper online i den ønskede butik og betaler den pris, som du handler for, uden at der lægges ekstra omkostninger på beløbet, og samtidigt doneres en del af det beløb, som du har handlet for, til velgørenhed.

Der er derfor INGEN ekstra omkostninger for dig som kunde. Du kan frit vælge om du vil støtte alle organisationer, så beløbet deles ligeligt mellem disse, eller om du vil støtte én bestemt organisation.

Hvadenten du vil udrydde fattigdom og sult i verden, hjælpe hjemløse, dyr eller børn, beskytte regnskovene eller støtte kampen mod alvorlige sygdomme... eller alt dette på én gang?

Valget er helt op til dig!

Aidmaker

Engodsag.dk har udviklet en software - Aidmaker -, som er en unik browser plug-in, som gør det muligt at støtte din favorit organisation gennem shopping. Denne software er fuldstændigt fri for adware og spyware, så du får ikke uønskede programmer installeret på din computer. Når du har downloadet Aidmaker er det ikke længere nødvendigt at gå ind på engodsag.dk og finde den butik du ønsker at handle i og samtidigt støtte velgørenhed. Du kan bare taste butikkens web-addresse ind i browseren, og Aidmakeren vil selv finde ud af om butikken samarbejder med engodsag.dk. Efter at du har downloadet Aidmaker, kan du frit vælge hvilken organisation eller sag du ønsker at støtte i gennem din shopping.

Hvordan virker det

steps.gif

Organisationer og butikker

shopsDK.jpg
organisationDK.jpg

Sprog

Dansk
Engelsk
Fransk
Tysk
Hollandsk
Italiensk
Svensk

Kontakt

Kontakt:

Phone: +45 70 277 378. E-mails:

Support:
CEO:
Sales:
Marketing:

Address:
Egsagervej 8-10
8230 Åbyhøj
Århus
Denmark

Logos

Logo-engodsag-dk.gif

Priser

2008: ENGODSAG.DK vinder Computerworlds' Edison Pris for Danmarks bedste digitale idé.

2006: ENGODSAG.DK vinder e-handelsprisen.

Virksomhedens historie

Engodsag.dk blev grundlagt i 2004 af Jonathan Low and Mads Ellegaard. Bag virksomhedens idégrundlag ligger ønsket om at gøre en forskel i verden og sammen med en baggrund indenfor internet marketing, opstod ideen om en internet service som ville komme alle til gavn samt gøre verden bedre. Denne idé udmundede i et system, som kombinerer online shopping med velgørenhed.

I 2004 havde engodsag et samarbejde med 45 hjælpeorganisationer og 125 internet butikker. Idag er engodsag.dk Skandinaviens største shoppingside og samarbejder med 138 organisationer og 208 butikker i Danmark, og på verdensbasis er der tale om mere end 700 organisationer og mere end 3500 butikker i 8 lande.

Vi gør en forskel hver dag. Hjælp os med at gøre verden bedre!

Andre domæner

LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=EnGodSag.dk&oldid=17979383"