BildAForLag.se

Title

Bilda

Description

Nu är det åter dags för en katalog full med glädjeämnen - nya böcker, blandade med tidigare utgivning. Bilda Förlags böcker har en ovanligt stor bredd och tillgodoser många smakriktningar.

Visst är Sverige fantastiskt! Snart är tiden inne att upptäcka det igen under sommarens semesterturer. Men tänk ett steg längre. Så mycket mer givande Sverigeresan skulle kunna bli med kunskap i bagaget! Nu drar Bilda igång tävlingen "Bästa Sverigeminnet". Tävlingen riktar sig till alla deltagare i landskapsstudiecirklar som vi vill ska skicka in sitt bästa Sverigeminne senast 1 november 2006 till Bilda. Det kan vara en kort berättelse med landskapsanknytning om en händelse, ett möte, en sevärdhet (max 2 A4-sidor). Det kan också vara en dikt eller ett foto (digitalt eller påsikt) med "bildtext". Priserna är Sverigeresor med SJ-tåg, en tur på Dalslands kanal och naturligtvis massor med böcker! Läs mer

Melodier och minnen går ofta hand i hand. Sjung & minns 1900-talet innehåller stora och små händelser från varje år under seklet, och för att väcka minnena till liv finns noter och texter till 30 populära schlagers från 1900-talets alla decennier. Läs mer och beställ i vår webbutik.

read more

Languages

svenska (Swedish)

Additional Information

Related Domains

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=BildAForLag.se&oldid=60804565"