Morren-Consultancy.nl is your partner in adsl kliksafe & solcon online backup.

Revision as of 09:08, 12 November 2013 by WikiSysop (talk | contribs) (migration import)(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Title

Morren Consultancy voor Adsl van Solcon en Kliksafe, Voip van Solcon en Voipbuster vergelijken. Zowel voor analoge als ook isdn aan sluitingen. Graag geven wij u een goed advies.

Description

Excerpted from the website description:

Morren Consultancy voor Adsl van Solcon en Kliksafe, Voip van Solcon en Voipbuster vergelijken. Graag geven wij u een goed advies. Morren Consultancy is een certified bronze partner van Solcon en kan als tussenpersoon fungeren voor Solcon produkten. Het doel daarvan is om zowel particulieren als bedrijven telkens weer de voordelen van internet te laten benutten. Morren biedt daarbij aan adsl, telefonie, webhosting en remote back up van solcon.

Languages

Nederlands (Dutch)

Additional Information

Morren Consultancy adviseert Solcon of Kliksafe Adsl en Solcon of Voipbuster telefonie met behulp van een Siemens c450 ip dect telefoon of een SMC 7908 voip modem router. Natuurlijk zijn ook andere hardware oplossingen mogelijk.

Daarnaast is Morren Consultancy voip reseller van Voipbuster / Voip cheap. Morren Consultancy verkoopt belbundels / beltegoed aan particulieren. Deze belbundels zijn aantrekkelijk geprijsd voor het zogenaamde budget segment van de telefonie markt. Voor een belbundel van Voipbuster van 7 euro mailt u naar . U kunt dan vervolgens 90 tot 120 dagen gratis bellen naar vaste nummers is Nederland, Australia en America. Dit met een maximum van 300 minutes per week.

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Morren-Consultancy.nl&oldid=33687655"