Wiltec.nl

Title

Wiltec, Voorop in veiligheid!

Description

Met een team van ruim 220 deskundigen uit de praktijk, opereert Wiltec vanuit vijf vestigingen in de Benelux. Effectieve totaaloplossingen, gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring, vinden hun weg naar automobiel- en truckfabrieken, toeleveringsbedrijven, bouwbedrijven, professionele schildersbedrijven, houtindustrie, luchtvaartindustrie en metaal- en constructiebedrijven.
Kwalitatief, betrouwbaar en altijd goed. Van standaardproducten tot en met effectieve, kostenbesparende projecten. Een compleet assortiment, met uitsluitend A-merken. Innovatieve know-how binnen een solide organisatie. Het resultaat? Kwaliteit op maat en kostenbesparing dankzij verbeterde efficiency.
Het totaalpakket van Wiltec bestaat uit spuitapparatuur, luchttechniek, filtermaterialen, cabineproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Uiteenlopende producten met diverse mogelijkheden. Wij testen en demonstreren alle apparatuur in een professionele demo-ruimte. Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseren wij u bij het vinden van goede oplossingen in uw situatie. Wiltec werkt snel, flexibel en efficiënt.

Languages

Nederlands (Dutch)

Address

Energielaan 3
5405 AD Uden NETHERLANDS

Contact

Wiltec B.V.
+31 0 413244444
www.wiltec.nl

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Wiltec.nl&oldid=19862233"