WeltImobiliare.ro is

Title

Welt Imobiliare Cluj Napoca - ofera spre vanzare, inchiriere apartamente, case, spatii comerciale, terenuri, case de vacanta, imobile noi in Cluj

Description

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara lansata pe piata clujeana in anul 2002, care prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite si-a castigat foarte repede un loc de frunte in topul celor mai respectate agentii imobiliare din cluj. Astazi indiferent de tipul tranzactiei imobiliare, ( vanzare apartamente cluj, cumparare apartamente cluj, inchiriere apartamente cluj, oferte apartamente in constructii noi, vanzare - cumparare case, vile, terenuri sau spatii comerciale in cluj ) Welt Imobiliare este partenerul ideal si garantia succesului tau. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce va adus la noi.

Suntem aici pentru confortul si bunastarea ta. Vrem sa fim compania cea mai puternica si cea mai apreciata de tine. Creativitatea, indrãzneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa definesc Welt Imobiliare in tot ce face. Serviciile oferite de agentia noastra constau in: selectarea, promovarea si prezentarea ofertelor imobiliare, oferirea de consultanta si de informatii actuale privind pulsul pietei, asistarea procesului de negociere, pregatirea actelor necesare perfectarii tranzactiilor si consilierea atat in perioada anterioara cat si ulterioara incheierii contractului de vanzare-cumparare/inchiriere.

Nu este o noutate ca piata imobiliara a inceput sa fie dominata de creditele bancare, ele reprezentand pentru multi cumparatori singura solutie pentru a cumpara un imobil. Fie ca este vorba de credite ipotecare, imobiliare sau de credite de consum noi va stam la dispozitie oferindu-va consultanta gratuita. Alegerea tipului de credit cel mai avantajos pentru dumneavoastra si intocmirea dosarului complet pentru banca fac parte de mult timp din serviciile pe care le oferim. Prin noi partenerii nostri: B.C.R., Bancpost, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Raiffeisen Bank, B.R.D. va asteapta pentru a va oferi ajutor.

In speranta ca informatiile pe care le veti gasi pe site-ul nostru va vor fi cat se poate de utile va invitam sa ne vizitati le sediul agentiei noastre din B-dul 21 Decembrie, nr.24, ap.3, Cluj-Napoca.

Languages

română (Romanian) english (English)

Contact

Additional Information

Anunturi vanzare apartamente, vanzare case, vanzare spatii comerciale, vanzare terenuri, vanzare hale, vanzare cabane, anunturi inchiriere garsoniere, inchiriere apartamente, inchiriere case, inchiriere spatii comerciale, inchiriere terenuri, inchiriere case de vancante, vanzare si inchiriere apartamente noi, vanzare si inchiriere case noi, vanzare si inchiriere duplexuri - toate le gasiti aici

Va asteptam pentru orice tranzactie imobiliara pe care doriti sa o efectuati pe raza judetului Cluj. Oferim servicii de calitate.

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=WeltImobiliare.ro&oldid=37413943"