WKTandartsen.nl is een moderne tandarts in Apeldoorn.

Wijsman & Koster tandartsen is een jonge tandartspraktijk in Apeldoorn, opgericht in 2009 volgens de laatste richtlijnen rondom infectiepreventie en hygiëne.

Na ons afstuderen in 2006 hebben wij werkervaring opgedaan bij verschillende tandartspraktijken en ziekenhuizen. In die periode hebben wij een visie op de tandheelkunde ontwikkeld die nu ten grondslag ligt aan onze nieuwe praktijk.

Tandarts Apeldoorn

In deze visie staat de patiënt centraal en wordt gewerkt met de meest moderne technieken in de tandheelkunde. Speerpunten van de praktijk zijn: persoonlijke aandacht, veel ruimte voor overleg en korte wachttijden. Wij zijn jong, maar wel ervaren en daardoor in staat jarenlange continuïteit in zorg te bieden. Wij zijn als tandarts uw vaste "gezicht", dus geen wisselende tandartsen.

In de tandartsenpraktijk voeren wij alle voorkomende tandheelkundige behandelingen uit met uitzondering van orthodontie en kaakchirurgie.

Wij hebben ervoor gekozen om u inzicht te geven in de prijsverschillen door onze tandartstarieven kenbaar te maken op de website vergelijkmondzorg.nl. Via die site ziet u eenvoudig wat de prijsverschillen zijn tussen de verschillende tandartspraktijken.

Trefwoorden: tandarts, Apeldoorn, tandartsen, tandartspraktijk, tandartsenpraktijk, Gelderland, Wijsman en Koster, WK Tandartsen, tandheelkunde, orthodontie, kaakchirurgie, parodontitis, implantaat, implantoloog, implantologie, mondhygiëniste, mondhygiëne

Zie ook ons YouTube kanaal: c6c140ea173a7cfe98e5128620164d31.png: [}}} YouTube] en onze promotievideo:

Bekijk ons ook eens op:

Wij zijn gevestigd op:

Wijsman en Koster Tandartsen Ketelboetershoek 29 7328 JE Apeldoorn Tel. 055-5346350

Onze website is op: http://www.wktandartsen.nlRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=WKTandartsen.nl&oldid=25767914"