Visaret.net - Albanian social networking and personals

Title

visaret.net - dashuria shqip & këndi njoftime, zemra shqiptare, kërkoni lidhje , kosova, shqiperia,ndjenja,dardhania

Description

Excerpted from the website description:

visaret.net - këndi njoftime,lidhje,ndjenja,dashuria,argetohu,takime, muzik shqip,dardhania,zemra shqiptare,mp3 shqip, lidhje te reja kërkoni dhe gjeni partnerin e juaj, kosova, shqiperia

Languages

shqipe (Albanian)

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Visaret.net&oldid=37543015"