Vicus.nl is CRM en Ecommerce integration experts

Title

Vicus - Ecommerce en CRM - Open Source integrator

Inleiding

Vicus levert een zeer breed palet aan oplossingen voor klantgerichte processen. Van webshops tot CRM-applicaties en klantenservice-oplossingen. Vicus is ervan overtuigd dat een bedrijf met open source software meer ROI uit een CRM- of webshop-systeem haalt dan met ‘gesloten’ software.

CRM-implementatie

Vicus levert CRM-software met een korte terugverdientijd. Vicus is topintegrator van het best aangeschreven open source CRM-systeem vtiger CRM.

vtiger CRM bestaat uit een stabiele basis die modulair kan worden uitgebouwd met extra componenten of maatwerk. Dit maakt uw werk eenvoudiger, sneller en flexibeler. Een open oplossing als vtiger CRM biedt bovendien een hogere schaalbaarheid dan standaard programmatuur. Naast het verkoopproces biedt vtiger CRM ondersteuning voor de afdeling marketing, inkoop en klantenservice.

phpList wordt aanvullend ingezet voor het verzenden van nieuwsbrieven. LimeSurvey wordt daarnaast ingezet om online enquêtes of klanttevredenheidsonderzoeken te houden.

Webwinkels

Vicus is een belangrijke implementatiespecialist van de open source webshop-oplossingen Zen Cart en Magento. Groot voordeel van open source programmatuur als Zen Cart en Magento is dat het beschikt over een vriendelijk licentiebeleid en u niet afhankelijk wordt van een vaste leverancier. Lage kosten, de vele mogelijkheden, zoals nieuwsbrieven, cross- en upsell en een catalogus met keuze uit vele talen, valuta- en belastingstelsels.

Websites en Blogs

Voor situaties waarbij de nadruk ligt op online presentatie en interactie worden producten als TYPO3, Joomla! of WordPress als Content Management Systeem (CMS) ingezet om websites te maken.

Integratie en maatwerk

Voor het opbouwen van geïntegreerde e-commerce en CRM omgevingen gebruiken de ontwikkelaars van Vicus open source applicatiesoftware, integratie- en ontwikkelframeworks zoals Yii, Zend Framework en VOSBA.

De bouw van het VOSBA integratie-framework is in 2004 gestart en intussen behoorlijk doorontwikkeld. VOSBA bevat integratie bouwstenen, een centrale communicatiebus, standaard datadictionary en adapters naar zowel open source als gesloten software. Er zijn integraties met kassasystemen en de ERP systemen Microsoft Dynamics Navision en King Business Software.

Het team van Vicus heeft zich gespecialiseerd in Linux, Apache, MySQL/PgSQL, PHP (LAMP). Daarnaast beheersen wij bekende webtechnologieën als CSS, HTML, JavaScript en AJAX en integratiemechanismen zoals SOAP, REST, filebased (xml en csv) en database based integratie.

lees meer over Vicus

Languages

Nederlands (Dutch)

Address

Amsterdamseweg 16
3812 RS Amersfoort NETHERLANDS

Contact

Vicus eBusiness Solutions bv
+31 (0) 33 461 1196

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Vicus.nl&oldid=31494821"