Szazadveg.hu

Title

- Századvég Alapítvány -

Description

A Századvég Politikai Elemzések Központja és a Tárki választáskutatási programjának 2006. májusi adatfelvétele a választások után szokásos győzteshez húzás jellegzetességeit mutatja. Az MSZP most minden választói csoportban jelentős, 9-14 pontos előnnyel vezet. Az előző, közvetlenül a választásokat követő adatfelvétel azt jelezte, hogy a kormánypártok szavazói lényegében "teljes mellszélességgel" kiállnak pártjaik mellett, a választások eredményével való elégedettségük talán soha nem volt olyan magas, mint 2006. április végén, május elején.

A Századvég Alapítvány 2006 júniusában Makrogazdasági Monitor címmel indítja el a magyar gazdaság makrofolyamatait, illetve a gazdaság és a társadalmi reprodukció makroviszonyainak alakulását elemző programját. A makro-dimenziók mellett a program időről-időre kitekint azokra a területekre is, amelyek a magyar gazdaság fejlődésének körülményeit és feltételeit adott időszakban meghatározó módon formálhatják. A Monitorban megjelenő elemzések alkalmanként reflektálni kívánnak más intézmények elemzéseire, javaslataira is, mint ahogy a Monitorban megjelenő anyagok publikálásának is egyik célja, hogy vitát kezdeményezzen a szakmai és a szélesebb értelemben vett közbeszédben is.

Kötetünk az IBM elektronikus kormányzás terén 1996 óta szerzett tapasztalatait gyűjti csokorba . A könyvet a magyar e-kormányzás helyzetét Todd Ramsey modelljének tükrében elemző tanulmány vezeti be.

read more

Logos

Logo-szazadveg-hu.jpg

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Szazadveg.hu&oldid=35068354"