Skoften.net

Title

Skoften.net - Je weet toch - 69% Halal!

Description

Ja ja, kennen jullie hem nog? Danzij massie waren we één van de eerste sites waar dit geweldige stukje muziek (lees: lekker irritant) te vinden was. Al snel volgde de live versie en een versie ondersteund door een apart dansje. Kort daarna was hij overal te vinden. We kunnen er echter weer volop van genieten, want er is meer. Veel meer. Wat dacht je van een harcore versie of een club mix? Een hele waslijst met video's? En als je wilt meezingen kan dat natuurlijk ook. Ba ribi, ribi, ribiriz den teahlando!

De laatste tijd zijn producten als digitale televisie en HDTV volop in het nieuws. Er zijn zelfs mensen die zich gek laten maken door de doortrapte verkopertjes en speciaal voor het WK een compleet HDTV setje aanschaffen voor een kleine 2000 euri. Maar ja, het is ook zo lullig als je net overgestapt bent op één van deze leuke, nieuwe technieken en het valt allemaal een beetje tegen, zoals bij UPC digitale TV het geval kan zijn. Dan kan je nog beter Radio 1 opzetten...

De weergoden waren vandaag okkkrrrverduidelijk in een andere stemming dan de afgelopen dagen het geval was. Gelukkig heb ik altijd mijn geweldige hobby nog; spelen met Lego. Pang pang!

read more

Languages

Nederlands (Dutch)

Address

Shkoftenlaan 642
Amsterdam, 2266 SK Canada

Contact

S. Koften
+31 123456789, Fax: +31 174670530

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Skoften.net&oldid=14169308"