Radio-plezier.nl is het gezelligste radio-station van het internet

About Radio-plezier.nl

www.radio-plezier.nl is uw internet radio station. We zijn over het algemeen een engelstalige station, wel draaien we met grote regelmaat ook nederlandstalige muziek. Kortom we proberen voor iedereen lekkere en leuke muziek te draaien. Als web ( internet ) radio zijn we met een leuke groep "hobbyisten" bezig om u een leuk stukje muziek aan te bieden. De meeste dj's komen bij ons draaien vanwege de gezellige sfeer. Bij radio-plezier.nl staat gezelligheid namelijk voorop! Met iedere avond live dj's soms zelfs meerdere per avond staan we garant voor het oude "gezellige sfeer". Verzoekjes kunt u kwijt tijdens de live shows via dj@radio-plezier.nl.

We hebben nog enkele plaatsen vrij, wil je ook LEGAAL op een radio zender draaien? Meld je dan snel aan en kijk onder de knop dj worden!!!

Let op de diverse acties van de djees die kun je op ons forum vinden, meld je snel aan op de site, en kijk er rustig rond.!!


Het is ook mogelijk om gezellig te chatten met de DJ's of andere luisteraars via de link "Chat" daar kunt u ze vinden. En laat vooral weten wat u van de muziek enzovoorts vindt daar zijn we natuurlijk heel benieuwd naar, dat kunt u doen op ons forum. KORTOM, WELKOM op de gezelligste internet radio van het internet! www.radio-plezier.nl Is een Legaal internet radio station een vriendenclub met gezellige dj’s die u een fijne dag proberen te bezorgen.

U vind ons ook op: Hyves.. http://radio-plezier.hyves.nl/ Myspace http://www.myspace.com/radio_plezier Facebook http://www.facebook.com/pages/radio-plezier/138267846195233Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Radio-plezier.nl&oldid=37256689"