Pe-Opleidingen.nl is A Financial Training Company

Title

pe-opleidingen.nl | opleidingen, (pe) ffp, seh, wft, dsi e.a

Description

Excerpted from the website:

In Company Financiële Trainingen
Pe-opleidingen.nl richt zich zowel op open als In Company opleidingen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van financiële trainingen. Zowel reguliere, examengerichte als permanente educatietrainingen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met maatwerktrainingen.
read more

Languages

Nederlands (Dutch)


== Pe-opleidingen.nl is .............? Introductie == Direct aanmelden! Pe-opleidingen.nl Beleven interesseren verbazen en slagen !


Doelgroep pe-opleidingen.nl  ? Pe-opleidingen.nl voor DSI, FFP, SEH, WFT en Makelaardij opleidingen. Wij bieden onderwijs gericht op volwassenen. Volwassenen die werkzaam zijn of willen gaan werken in de financiële dienstverlening, zoals bijvoorbeeld bij : bankiers, verzekeraars, accountantskantoren, assurantietussenpersonen, beleggingsinstellingen, kredietbemiddelaars, hypotheekadviseurs, financial planners, pensioenadviesbureaus, makelaars in onroerend goed of in het notariaat.


Soort opleidingen van pe-opleidingen.nl :

Pe-opleidingen.nl verzorgt naast examengerichte en/of permanente educatie trainingen op het gebied van de wet financieel toezicht, stichting erkenningsregeling hypotheekadviseurs, federatie financiele planners, ook trainingen die opleiden voor diverse andere bancaire en verzekeringsgerelateerde examens. Zie bijvoorbeeld onze overige opleidingen alsmede de dsi-opleidingen.

Doelstellingen pe-opleidingen.nl: Interactieve trainingen geven, waar mogelijk event gedreven en interactief van opzet. Hoog praktijkgehalte doch in ieder geval zeer examengericht (en dus met hoge slagingspercentages).

Onderwijsmogelijkheden Pe-opleidingen.nl:

Individueel onderwijs, met veel persoonlijke aandacht Examengericht onderwijs Maatwerk onderwijs Onderwijs op het gebied van permanente educatie Groepsgewijs onderwijs in open inschrijving en / of incompany

Pe-opleidingen.nl staat voor :

Permanente educatie opleidingen Praktische en examengerichte opleidingen Plezierige educatie Passievol en efficiënt onderwijs

Motto Pe-opleidingen.nl : beleven, verbazen, interesseren en slagen !

Pe-opleidingen.nl zorgt ervoor dat u :

bij blijft op uw vakgebied het geleerde in de praktijk kunt brengen het door u gewenste diploma zo snel mogelijk en zo efficiënt mogelijk zult behalen op een plezierige manier les krijgt, wij geloven namelijk niet in moeten ! opgeleid wordt vanuit overtuiging ! Pe-opleidingen.nl kerngegevens :

Directie :

Bert Vermey

directeur


Accreditaties en erkenningen :

FFP, certificering pe ffp is verleend door de federatie financial planners.

SEH, certificering pe seh is verleend door de stichting erkenningsregeling hypotheekadviseurs zowel voor de door Pe-opleidingen.nl verzorgde trainingen als voor het door ons gebruikte opleidingsmateriaal.

WFT, Pe-opleidingen.nl heeft op het gebied van de permanente educatie wet financieel toezicht een tweetal samenwerkingsverbanden. Waardoor er aan het eind van de training bij het met goed gevolg afleggen van de pe verplichtingen certificaten afgegeven kunnen worden op het gebied van de WFT PE, SEH PE en FFP PE. Academie Toegepaste Rechts Wetenschappen. De Academie is cedeo erkend en heeft een accreditatie van de CDFD. Pe-opleidingen.nl levert de docenten en al het studiemateriaal voor de WFT PE trainingen van de Academie. De Academie verzorgt de certificering voor de opleiding. Door deze unieke samenwerking zijn er veel besparingen mogelijk en kunnen zowel PE FFP, PE SEH als PE WFT certificaten worden behaald.

WFT NIVO, Pe-opleidingen.nl werkt naast haar samenwerking met de Academie voor Toegepaste Rechtswetenschappen ook samen op PE WFT vlak met WFT NIVO, een wft erkend exameninstituut. Deze samenwerking geldt voor door Pe-opleidingen.nl te verzorgen speciale trainingstrajecten in het kader van de permanente educatie wet financieel toezicht alsmede voor de speciale boeken actie van Pe-opleidingen.nl. Via Pe-opleidingen.nl kunt u gratis wft pe examens afleggen, kunt u versnelde trajecten volgen voor de wft pe waarbij wij u op intensieve wijze zeer examengericht trainen voor het wft pe examen en u aansluitend aan deze training het examen kunt doen. Zie bijvoorbeeld : versnelde training wft pe voor ffp-ers.

Branche :

Bedrijfsopleidingen, open opleidingen en maatwerktrainingen

Referenties :

op aanvraag

Doelgroepen

financieel dienstverleners in ruime zin, medewerkers van banken en verzekeraars, assurantietussenpersonen, accountants, fiscalisten, medewerkers uit het notariaat, e.a.

Kernactiviteiten :

Financiële trainingen en opleidingen

Opleiding voorbeelden :

Opleidingen op het gebied van financiële dienstverlening, zoals opleidingen op het gebied van : Financiële planning, Hypotheken, Pensioenen, Fiscaliteit, e.a. Federatie van Financieel Planners

Erkend Hypotheekadviseurs

Wet financieel Toezicht

WFT Basis WFT Consumptief krediet WFT Hypothecair krediet / WFT Hypotheken WFT leven WFT Schade Beleggingen

Makelaardij


Soorten trainingen, Uitvoeringsmogelijkheden :

Maatwerk

In-company

Open inschrijving

Aantal trainers

20

Contactgegevens :

Bert Vermey

Directeur

Plataanstraat 28

2023 SE HAARLEM

Tel: 06 48075507

Fax: 084 737 8137

Nadere informatie

Email:

Website: www.pe-opleidingen.nl


Kamer van Koophandel :

kvk Haarlem / Amsterdam, 34182063

Pe-opleidingen.nl is een handelsnaam van Vermey o.c. b.v.

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Pe-Opleidingen.nl&oldid=34708366"