Parajsachat.com Albanian music downloads and chat

Title

Albanian Chat Albania ! Albania televison Albanian best Chat room Chat Shqiptar Radio Shqip Televizione Tv Shqip Gazeta rivista te gjitha ne nje faqe!

Description

Excerpted from the website:

Pershendetje te dashur vizitor, vendosem te hapnim kete Web-Site per tu dhene mundesine te gjithe Shqipetarve anembane botes te bisedojne lirshem dhe ne menyre te kendshme midis tyre . Kjo eshte faqja e pare Shqipetare ku do t'ju jepet mundesia te zgjidhni ne cilin server te lidheni per te biseduar, ose nese deshironi mund te futeni ne te gjithe serverat Shqipetar njekohesisht. Gjithashtu do te publikojme ketu per utentet tane, qe perdorin mIRC te gjitha komandat e nevojshme per IRC. Kjo faqe do t’ju japi mundesine te shihni Live te gjitha televizionet Shqiptare nepermjet internetit, dhe te degjoni Radiot Shqiptare online. Gjithashtu do te keni mundesine te lexoni Shtypin Shqipetar, ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore. Ne kete menyre do te jeni gjithmon te lidhur pas atdheut dhe do te dini c’do ngjarje te re.
read more

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Parajsachat.com&oldid=33736507"