Omnivision.nl is Touchscreen Media Development!

Title

Omnivision Touchscreen Media Development

Description

OmniVision is de specialist op het gebied van touchscreen applicatie ontwikkeling. U kunt bij ons terecht voor complete softwareoplossingen voor (large)touchscreen, singletouch, multitouch en multiuser touch.

Wij brengen uw concepten tot leven met één van onze betaalbare standaard oplossingen of maken er een volledig maatwerk project van. Vele tevreden klanten hebben ontdekt wat een goede softwareapplicatie betekent voor bijvoorbeeld hun beursstand, expositie, museum of winkel. Bekijk eens onze portfolio om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden en toepassingen.

Voor meer informatie bezoek onze website!

Additional Information

Ervaar onze projecten

Op onze website kunnen wij veel reeds gemaakte toepassingen laten zien, maar nog beter is om het zelf mee te maken, zelf proberen, in gesprek gaan met ons over uw ideeën. Daarom nodigen wij u graag uit om naar ons Interactive Experience Centre in Best te komen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!Contact: Omnivision Touchscreen Media Development - de Dintel 31 - 5684 PS - Best - Nederland - tel. +31.499367607 -Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Omnivision.nl&oldid=34900813"