Ne.se

Title

Nationalencyklopedin – Uppslagsverk | Svensk ordbok | Engelskt lexikon

Description

Sveriges största uppslagsverk, skrivet och faktagranskat av landets främsta experter. Ordbok, språklexikon, atlas, korsordshjälp, skoltjänster samt en fri del öppen för alla.

På Ångbåtsbron vid Öresund och inloppet till Malmö arbetar Nationalencyklopedins redaktion. Tillsammans med NE:s ämnesexperter hålls Nationalencyklopedins stora kunskapsdatabas uppdaterad och levande.

NE.se är Sveriges största kunskapsdatabas och innehåller ett flertal verk – Nationalencyklopedins 20 band, de tre supplementbanden (utgivna våren 2000) och ordböckerna. Hela denna kunskapsmassa nås i en och samma sökning.

Som abonnent får du tillgång till mer än databasen. Du får också fördjupning och bakgrund till aktuella händelser genom Notiser & reportage. Här finns också Fråga experten och Kunskapsjakten, ett spel som testar dina kunskaper på tid.

read more

Logos

Logo-ne-se.gif

Additional Information

NE har lanserat en ny sajt som ger svenska folket fri tillgång till snabb och lättbegriplig kunskap. Alla kan nu söka fritt bland 64 000 artiklar som är skrivna och granskade av ämnesexperter. Det nya uppslagsverket med annonsmöjligheter har designats av Forsman & Bodenfors.

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Ne.se&oldid=18861434"