Natural Dog Life, sinds 1997. Een hondenschool maar dan anders... - De website van marleenschmets!

Description

pulled from site's meta description

Natural Dog Life®. Voor een bewuste omgang met de hond. Kennis inzicht en respect. DOEL: een ontspannen en eerlijke relatie met de hond.

Domain Resolution

This domain resolves to the following IP addresses:

This is an automatically generated AboutUs page for NaturalDogLife.nl. Click the "Edit" button at the top of the page to make changes. Please read our Getting Started page if you need any help.

[[Category:agressie. Een hondenschool maar dan anders in Parkstad/ Landgraaf Holistische Spirituele Praktijk voor herstel en balans tussen hond en mens energetische behandelingen honden en mensen gezondheids en probleemgedrag / gedragsproblemen healing individuele gedragsbegeleiding met veel kennis is er herstel van het emotionele en psychische evenwicht van de hond. HTA behandelingen door energetisch gedragstherapeute marleen schmets Ondevit therapie behandeling test voer medicijnen]][[Category:agressie. Een hondenschool maar dan anders in Parkstad/ Landgraaf Holistische Spirituele Praktijk voor herstel en balans tussen hond en mens energetische behandelingen honden en mensen gezondheids en probleemgedrag / gedragsproblemen healing individuele gedragsbegeleiding met veel kennis is er herstel van het emotionele en psychische evenwicht van de hond. HTA behandelingen door energetisch gedragstherapeute marleen schmets Ondevit therapie behandeling test voer medicijnen]][[Category:agressie. Een hondenschool maar dan anders in Parkstad/ Landgraaf Holistische Spirituele Praktijk voor herstel en balans tussen hond en mens energetische behandelingen honden en mensen gezondheids en probleemgedrag / gedragsproblemen healing individuele gedragsbegeleiding met veel kennis is er herstel van het emotionele en psychische evenwicht van de hond. HTA behandelingen door energetisch gedragstherapeute marleen schmets Ondevit therapie behandeling test voer medicijnen]]


Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=NaturalDogLife.nl&oldid=62690365"