Moment.dk

Title

Moment

Description

Elsam Kraft er produktionsselskabet, der på et bæredygtigt grundlag producerer el og fjernvarme med kul, gas, biomasse, affald og vind. Elsam Kraft har desuden en række udviklingsprojekter inden for vindkraft og affaldsværker i ind- og udland. Nesa er distributions- og salgsselskabet, der med sine godt 500.000 kunder er Danmarks største. Elsam Engineering er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der foruden at arbejde for koncernen også løser opgaver inden for bæredygtige energiløsninger for eksterne kunder i ind- og udland.

Elsam arbejder desuden med forskning og udvikling. Et af de nyeste projekter er fremstilling af biobrændstof til transportsektoren. Vi kalder det VEnzin, og du kan læse mere om projektet på vores hjemmeside.

De 2.200 medarbejdere arbejder i dag i en moderne, værdibaseret organisation, hvor vi forpligter hinanden på værdierne: ansvarlig, målrettet samt troværdig og åben. Fagligt er spændvidden stor. Vi beskæftiger medarbejdere inden for administration, teknologi, it, salg og marketing samt ledelse.

read more

Logos

Logo-moment-dk.gif

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Moment.dk&oldid=24658481"