Majomparade.com

Title

Majomparade's Room

Description

2006-05-07 - Mindenkit megkérünk arra, hogy az oldalon ne tegyen közzé semmilyen -az érettségi tételekkel kapcsolatos- torrentet vagy linket, mert azokat azonnal töröljük.

Disclaimer: None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site (http://www.majomparade.com) cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.

Az oldalon található fájlok közül egyik sincs az oldalon, illetve az oldalt futtató szerveren tárolva. A linkeket az oldal felhasználói helyezhetik el az oldalon. Az oldal üzemeltetői (http://www.majomparade.com) nem tudnak felelőséget vállani és nem is vállalnak felelőséget a felhasználók által elhelyezett linkekért vagy más tevékenységért. A felhasználók által elhelyezett linkekért és anyagokért kizárólag a felhasználók vállalnak felelőséget.

Additional Information

Related Domains

External Links

Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Majomparade.com&oldid=35194490"