Maib.md

Title

Moldova Agroidbank - Pagina principala

Description

• MAIB dispune de autorizatia Bancii Nationale a Moldovei pentru efectuarea tuturor tipurilor de operatiuni in valuta nationala si straina pe tot teritoriul Republicii Moldova si pe pietele internationale.

• Structura organizatorica a MAIB este constituita in baza orientarii cit mai clare spre doua mari categorii de clienti: Comerciali si Retail. Pentru asigurarea unei deserviri cit mai eficiente si calitative a clientilor din categoria "Comerciali", in banca a fost creat si functioneaza cu succes Centrul de afaceri. Produsele bancare traditionale, abordarea individuala, acordarea suportului consultativ si oferirea de servicii si produse specifice reprezinta pilonii politici de deservire a clientilor comerciali.

• MAIB dispune de o retea extinsa de puncte de vinzare constituita din 47 de filiale si 34 de reprezentante amplasate pe intreg teritoriul tarii; sint amplasate si functioneaza 64 de bancomate, inclusiv 31 in Chisinau, 230 de POS-terminale, instalate la comercianti si in oficiile bancare, inclusiv 159 in Chisinau. Toate acestea au menirea de a pune la dispozitia clientilor de pe segmentul Retail cele mai calitative si performante produse si servicii bancare.

read more

Logos

Logo-maib-md.jpg

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Maib.md&oldid=35051105"