Zeilcharter LE97 Home De LE97 is volgens het ontwerp van de Visseman Zeeschouw gebouwd in 2006 en heeft een afmeting van 12.85 m lang en 4.42 m breed. Het schip is goedgekeurd en opgenomen in het stamboek voor ronde en platbodem jachten. De LE97 is snel en comfortabel. Het ontwerp stamt uit begin 1900 toen de vissers behoefte kregen aan zeewaardige zeilschepen, waarmee gevist werd op de voormalige Zuiderzee. Vanuit Lemmer verzorgt Zeilcharter LE97 dagtochten op het Wad, diverse meren en de Friese Wateren.Onder het toeziend oog van de ervaren schipper en de gastvrouw beleefd u een onvergetelijke tocht. U mag de schipper helpen het grote schip te zeilen. U kunt bijvoorbeeld de zwaarden laten zakken of de zeilen hijsen om zo de elementen van de natuur te trotseren. Maar dit hoeft natuurlijk niet. U kunt ook heerlijk in de kuip kruipen en genieten van de omgeving, het water en de wind onder het genot van een hapje of een drankje.We kunnen droogvallen op het Wad en de plaat oplopen om te kijken wat de natuur daar te bieden heeft. Er kan ook aangemeerd worden in een pittoresk haventje als Enkhuizen en een gezellige bistro op zoeken om een hapje te eten.zeilcharter,le97,zeilcharterle97,lemmer,97,le,varen,vakantie,zee,meer,vaart,friesland,friese meren,schipper,vrachtvaart,visserij,zeilen,zeilende schepen,charterschip,charteren,ontwerp,oud,historie,opstapplaats,dagarrangement,arrangement,dag,weekend,wadden,wadden eilanden,het wad,'t wad,waddenzee,zuiderzee,schip,authentiek,dagtocht,dagtochten,zeiltochten,zeiltocht,tocht,uitstapje,tempeldesign,webdsigns,visserman,vissermanzeeschouw,gasten,vissers,zeilboot,zeilschepen,zeilschip,zeilboten,veiligheid,comfort,jan deen,rieks,ijsselmeer,hijsen,zwaarden,kuip,genieten,water,zwemmen,drankje,hapje,houtkachel,vaarroute,cultuur,bistro,eten,drinken,bezoek,gezellig,dagzeiltochten,dagzeiltocht

Description

pulled from site's meta description

De LE 97 is een Visserman Zeeschouw gebouwd in 2006 met een lengte van 12.95 m en een breedte van 4.42 m en biedt ruimte aan maximaal 12 gasten.


This is an automatically generated AboutUs page for Le97.nl. Click the "Edit" button at the top of the page to make changes. Please read our Getting Started page if you need any help.Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Le97.nl&oldid=43203225"