Kroenleins.se

Title

Krönleins Bryggeri AB | öl öltillverkning bryggeri cider läsk Kaltenberg Crocodile Skåne Halmstad

Description

Utmärkelser

Krönleins har tagit fram öl som inte bara uppskattas av vanliga konsumenter utan även av ölexperter och domarpaneler i internationella tävlingar och kvalitetsbedömningar. Strävan att brygga rena, naturliga ölsorter på ett traditionellt sätt har betalat sig. Krönleins Bryggeri AB är t.ex. det enda bryggeriet i världen som mottagit både Guldmedalj i ÖL-VM samt Guldpris i DLG- Prämierung.

De tyska DLG Deutsche Landwirtschafts - Gesellschaft e.V är troligtvis världens hårdaste kvalitetsbedömning för öl och livsmedel. DLG har sitt säte i Frankfurt am Main och är ett oberoende institut som har verkat i 120 år.

DLG gör en kvalitetsbedömning med hjälp av omfattande kemisk-tekniska, mikrobiologiska och sensoriska analyser under en tidperiod på tre månader. Därefter sammanfattas den totala produktkvaliteten i ett så kallat kvalitetstal. Provtagningen sker utan förvarning vid två tillfällen med ca. 6 veckors mellanrum för att kontrollera att kvaliteten är jämn över tiden och för att garantera att inget fusk förekommer. Provtagarna ser också till att ölproven kommer från två olika tappningar.

read more

Logos

Logo-kroenleins-se.jpg

Additional InformationRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Kroenleins.se&oldid=26552569"