Komogvind.dk

Title

KomOgVind.dk - Online Spil - Bingo, Yatzy, Backgammon, Solitaire 7 kabale, Whist, Mahjong og mange mange flere...

Description

Komogvind.dk er en konkurrenceportal med ugentlige konkurrencer. For at deltage i konkurrencerne kræves det, at man er registreret bruger. Informationerne om den enkelte bruger vil blive behandlet med fortrolighed og diskretion. Der vil ikke blive videregivet informationer til tredje mand uden brugers samtykke. Det er gratis at registrere sig som bruger og deltage i konkurrencerne.

Registreringen af deltageren er nødvendig for at komogvind.dk kan holde styr på brugers deltagelse i konkurrencerne. Poletterne/lodderne, til deltagelse i konkurrencerne, kan optjenes ved at spille onlinespil, tippe en ven om komogvind.dk, deltage i afstemninger osv. Yderligere oplysninger om optjening af poletter findes i under "Polet Guiden" på forsiden.

Konkurrencerne er uge baseret, det vil sige, at de strækker sig fra fredag kl. 00.01 til torsdag kl. 23.59. Der bliver hver fredag trukket lod blandt poletterne/lodderne om ugens præmier. Vinderne vil blive kontaktet via e-mail af komogvind.dk. Der vil ugentlig blive udsendt et nyhedsbrev til alle komogvind.dk's brugere med oplysninger om vindere, præmier i næste uges konkurrencer samt nye ting på siden.

read more

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Komogvind.dk&oldid=25904508"