KalTenBach.StartKabel.nl

About KalTenBach.StartKabel.nl

Kaltenbach is een zeer geschikte bestemming voor uw wintersportvakantie. Dit dorpje tussen Fügen en Zell am Ziller is hard op weg zich op de kaart te zetten van het Zillertal en Tirol. Een uitdagend, gevarieerd, sneeuwzeker en groot skigebied. Kaltenbach informatie over dit dorp Kaltenbach over vakantie in dit skigebied en Oostenrijk [1] [2] [3] [4] [5]

Kaltenbach

Kaltenbach is een zeer geschikte bestemming voor uw wintersportvakantie. Dit dorpje tussen Fügen en Zell am Ziller is hard op weg zich op de kaart te zetten van het Zillertal en Tirol.

Zillertalbahn

De Zillertalbahn is een actieve smalspoorwegmaatschappij, die in de zomermaanden met museumstoomtreinen rijdt van Jenbach naar Mayrhofen.

Hintertuxer gletsjer

's Zomers kan er op een hoogte van 2660 tot 3250m hoogte nog volop geskied en gesnowboard worden op de Hintertuxer Gletsjer (ca. 20km vanaf Mayrhofen).

Strass

Strass ligt in de ingang van het Zillertal met een centrale ligging tussen Innsbruck, Kufstein en de Achensee. Hier kan men nog volop geniet van de rust, doordat er (nog) geen massatoerisme is.

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=KalTenBach.StartKabel.nl&oldid=28664303"