Kaba.nl - Tijdregistratie, Toegangscontrole, Deuren, Sluitsystemen

Title

Kaba Nederland BV - Tijdregistratie, Toegangscontrole, Deuren, Sluitsystemen

Description

Beveiligingsdraaideuren en toernikets, Automatische (schuif)deuren en deuraandrijvingen, Toegangscontrolesystemen, Tijdregistratiesystemen, Sluitsystemen

Languages

Nederlands (Dutch)

Address

Bijsterhuizen 3163
6604 LV Wijchen

Contact

Kaba Nederland BV
Phone: +31 88 352 33 33
Fax: +31 88 352 33 99

Logos

Logo-kaba-cn.gif

Additional Information

De kerncompetenties van Kaba Nederland liggen op de gebieden toegangscontrole, sluitsystemen, beveiligings- en automatische deuren en bedrijfsdatacollectie. U mag van ons niet alleen verwachten dat we kwalitatief hoogwaardige componenten leveren maar ook perfecte geïntegreerde beveiligingssystemen.

Om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen, bieden we een "multi channel" concept. Dit stelt ons in staat, om totaaloplossingen uit één hand aan te bieden. Daarnaast hebben we een breed spectrum van partners, die door de integratie van onze Kaba componenten hun applicaties op uw specifieke situatie aan te passen.

In het kader van onze Total Access strategie staan wij voor naadloos integreerbare oplossingen voor beveiliging, comfort en organisatie bij de toegang tot gebouwen en terreinen. Ook bieden we mogelijkheden voor het toegankelijk maken van bedrijfsdata.

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Kaba.nl&oldid=24453289"