InterLandEn.nl

About InterLandEn.nl

Al meer dan dertig jaar is Interlanden de grote specialist in het bezorgen van ongeadresseerd drukwerk, zoals folders, kranten, weekbladen en huis-aan-huisbladen. Als voormalige dochteronderneming van uitgeversconcern Koninklijke Wegener NV heeft de bezorging van huis-aan-huisbladen aan de basis van Interlanden gestaan. Sinds april 2004 is Interlanden een volledige dochteronderneming van Deutsche Post / DHL.

Folders of kranten bezorgen?

De bezorgers van Interlanden verspreiden ongeadresseerde folders en gratis huis-aan-huisbladen. Het verschilt per wijk of je alleen folders moet bezorgen, alleen kranten moet bezorgen of folders én kranten gaat bezorgen.

Losse folders bezorgen

Als je losse folders bezorgt, moet je ze eerst samenvoegen tot folderpakketjes. Dit noemen we insteken. Op elk adres in jouw folderwijk bezorg je daarna één folderpakket per brievenbus.

Sealpakketten bezorgen

In veel gebieden in Nederland verspreiden we de folders in een sealpakket. Je krijgt dan kant-en-klare folderpakketten, verpakt in plastic folie. Je hoeft de folders dus niet meer zelf in te steken en kunt meteen aan de slag met folders bezorgen. Daardoor gaat het folders bezorgen sneller en dat levert jou meer geld op. En weer of geen weer, de mensen krijgen altijd droge folders in de bus.

Huis-aan-huis kranten bezorgen

Dit zijn gratis weekbladen die op een vaste dag in de week worden bezorgd. Soms horen daar ook nog een paar losse folders bij. Die steek je in de krant, zodat je de krant met de folders als één pakketje kunt bezorgen.Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=InterLandEn.nl&oldid=31545065"