Imoti.net

Title

imoti.net - порталът за недвижими имоти - продажби, под наем, агенции, новини...

Description

Повечето фирми за недвижими имоти имат собствени корпоративни сайтове, в които представят своите оферти. За обикновения потребител, обаче е практически невъзможно да обиколи всички тези страници. Клиентите предпочитат да ползват портали и търсачки. Порталите систематизират Интернет ресурсите, като ги подреждат в категории или организират търсене по ключови думи и специфични критерии. Чрез imoti.net потребителите намират всички оферти, новини и информация свързана с недвижимите имоти на едно място, вместо да губят ценно време и комфорт, обикаляйки хиляди други медии.

imoti.net се различава от сайтовете за всякакъв вид малки обяви с база данни от оферти с подробно описание. Този вид на търсене и предлагане пести много време и е много по-удобен и ефективен. Могат да бъдат добавяни и снимки или скици, чрез които човек добива по-добра представа за имота.

Актуалността на офертите е също много важно предимство - в портала офертите се актуализират редовно от самите участници и ако въпросният потребител не е потвърдил валидността на офертата тя преминава в режим архив и вече не е в общата база данни, участникът може да избере да я актуализира, редактира или изтрие.

read more

Languages

English

Contact

NA
Sofia SF
BG 1233
+359.28334004

Logos

Logo-imoti-net.gif

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Imoti.net&oldid=15511966"