IcarusSolutions.nl

Title

Welkom bij Icarus Solutions: uw voordelige adres voor GPS accessoires, GPS stekkers voor uw Garmin GPS, software, tekstschrijven en vertalingen en technisch advies

Description

Bedrijfsprofiel

Icarus Solutions is een klein part-time bedrijf gevestigd in Echt. Door de combinatie van brede interesses en uitgebreide werkervaring is er een betrouwbare basis aanwezig. U kunt gerust vertrouwen op onze technische kennis en de vaardigheid om deze kennis te vertalen in een helder advies. Snelle afwikkeling en duidelijk taalgebruik zijn extra redenen om met ons in zee te gaan.

Affiniteit met grafisch ontwerp en het vermogen om uw ideeen te vertalen, de taalvaardigheid in verschillende talen en de praktische ervaring met computers maakt van Icarus Solutions uw betrouwbare partner voor webdesign en voor het ontwikkelen van computersoftware op maat. Ook op andere gebieden kunt u gebruik maken van onze diensten. Wanneer de kennis of capaciteit ontoereikend is zoeken we een oplossing bij een van onze partners. Natuurlijk zullen we u steeds vooraf informeren over de beoogde aanpak. Tevreden klanten is ons doel! Wij streven er naar dat u voor uw volgende opdracht opnieuw bij ons aanklopt en dat u ons aanbeveelt bij uw relaties.

Toen gps in Nederland bekender werd was onze interesse meteen gewekt. Door de veel te hoge prijzen voor de originele kabels zijn we gestart met het maken van gps-kabels. Eerst voor eigen gebruik, daarna in beperkte kring. Inmiddels bieden we een zeer compleet assortiment van kabels en interfaces tussen Garmin gps-ontvangers en andere appartuur. Soms zijn de kabels in stuksproductie gemaakt, zo nu en dan zelfs in overeenstemming met de eigen specifikaties van de klant. Daardoor ontstaan er perfecte oplossingen die de fabricanten van gps niet eens aanbieden! We gebruiken de Pfranc connectors van Larry Berg voor de verbinding met (vrijwel) alle types Garmin gps. Inmiddels is Icarus Solutions zowel in Nederland als in het buitenland een bekende leverancier voor gps-interfaces. Met plezierige redelijke prijzen en prima kwaliteit.

Languages

English

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=IcarusSolutions.nl&oldid=30829922"