GloriaMagazin.com - Serbian health information, beauty tips & topics for women

Title

Europapress predstavlja web izdanje nedeljnog magazina o životu poznatih.
gloria, magazin, revija, novine, horoskop, kuninja, recepti, putovanja, dom, poznate licnosti, intimno, prica, forum, arhiva, europapress, press, stil, lepota, doktor, kuca, ok, baneri

Logo-gloriamagazin-com.jpg

Contact Address

Bulevar kralja Aleksandra 70/III
11000 Beograd, Serbia
Phone: +381 (0) 11 2041 110 ; +381 (0) 11 2041 104
Fax: +381 (0) 11 2041 102

Languages

Serbian

Additional Information

Preduzeće za izdavačku delatnost Europapress Beograd osnovano je u februaru 2003. godine kao kćerka firma istoimene kompanije iz Zagreba, najjače novinsko-izdavačke kuće u ovom delu Evrope, u kojoj je suvlasnik i dobro poznat WAC.
Svakih šest meseci, popularno nazvani EPB "izbacivao" je na tržište po jedno izdanje koje je, kao po pravilu, za samo nekoliko meseci postajalo najtiražnije u svom domenu.
Trku za čitaoce u tadašnjoj SCG EPB je počeo sa Glorijom, najčitanijim ženskim magazinom na prostoru bivše SFRJ.
Prvi broj Glorije za SCG pojavio se 11. juna 2003. i za nepunu godinu ovaj magazin je postao najčitaniji. Najtiražniji i najugledniji je i danas iako je bilo mnogo onih koji su pokušali da ga bace na kolena.
Zatim je sledio Playboy, a odmah za njim takođe dobro poznati OK!, tinejdžerski časopis s najvećim tiražom u jugozapadnoj Evropi. Srpsko izdanje je, takođe, za samo nekoliko meseci postalo hit, iako ga radi ekipa od svega nekoliko ljudi. Iako je OK! namenjen populaciji plitkog džepa, nema nikakvih problema s čitanošću. A zahvaljujući tome što nudi dosad neponuđeno, razbija tabue svake vrste, poklanja drage sitnice, promoviše ono što je tinejdžerski trend u svetu, svaki primerak prođe kroz desetine ruku i na kraju bude sačuvan kao dragoceni "savetnik".
Doktor u kući je srpsko tržište ustalaso još na startu, jer takvog časopisa na našim kioscima nije bilo. Prvi koji su požurili da pohvale jedan ovakav magazin bili su lekari. Konačno su dobili nešto i stručno, i popularno, i oberučke su ga prigrlili.
Europapress ide dalje. Na pomolu su nova izdanja koja će, bez sumnje, dostići slavu prethodnih.

External Links


Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=GloriaMagazin.com&oldid=29258346"