GardInexpressEn.no tilbyr gratis hjemmebesøk fra en av våre konsulenter

About GardInexpressEn.no

Vi tilbyr deg gratis konsultasjon med en av våre konsulenter!Bestill her Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktige gardiner for deg. Vi tilbyr planlegging og tilrettelegging av innemiljøer - både privat og profesjonelt. Vi har salg av det meste innenfor gardinløsninger, persienner, solskjerming m.m.. Den opprinnelige butikken fra 1982 eksisterer fortsatt og ligger i et lite hus fra sekelskiftet, på Sæter, Nordstrand. Butikken har utover vare/tjenestetilbudet fått betydelig oppmerksomhet på det "tilleggsproduktet" som lokalene representerer. I 2005 fikk for eksempel Trill inn - Nordstrand Vel Miljøpris for 2004 (se nyheter!).


Trill Inn eies og drives av Mona Kristin Hagen. Geografisk målområde er primært Oslo m/omkrets men på grunn av lang tids virksomhet og et godt og omfattende produktspekter, har vi også kunder fra store deler av inn - og utland!

Med mer enn 20 års erfaring fra bransjen - kan vi tilby en miks av følgende interiørtilbud:

Tekstiler og stoffer - vår spesialitet! Alt i innendørs solskjermingsprodukter Møbler Kjøkkenartikler Belysning Utstyr/gaveartikler

Vi kan tilby våre kunder over

3000 ulike stofftyper og derved et av Oslos beste og mest omfattende utvalg![[Category:]]Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=GardInexpressEn.no&oldid=29443969"