Flirtoj.com - An Albanian online dating platform

Title

VaLa900.eu - dashuria shqip & këndi njoftime, zemra shqiptare, kërkoni dhe gjeni partnerin e juaj, kosova, shqiperia

Description

Excerpted from the website description:

vala900.eu - këndi njoftime, dashuria,argetohu,takime, muzik shqip, zemra shqiptare,mp3 shqip, lidhje te reja kërkoni dhe gjeni partnerin e juaj, kosova, shqiperia

Languages

shqipe (Albanian)

Additional Information

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Flirtoj.com&oldid=37622007"