Eskilstuna Biljardhall

This site is about a Gaming Hall in Eskilstuna, a city outside of Stockholm. Here you can play pool, dart and of course eat and drink.

Hallå!

Vi hoppas kunna få in nya besökare och kunder genom att registrera oss på olika sidor. Vi vill kunna nå ut till ännu fler målgrupper än de vi redan har eftersom att alla kan ha en trevlig kväll hos Eskilstuna Biljardhall!

Vi vill erbjuda en helhetsupplevelse för dig och dina vänner när ni vill ha kul i Eskilstuna. Vid det här laget vet ni antagligen att vår stora grej är biljardbord. Det var så allting började och det är grunden i hela vårt företag. Samtidigt så vill vi kunna erbjuda mer än det.

Idag har vi inte bara en fin bar där en trevlig anställd både häller upp öl och blandar drinkar, men även en restaurang av högsta klass. Maten är väldigt uppskattad av Eskilstunaborna och man äter den gärna i och med att en stor match går på tv. Vi har alltid öppet om det är en speciell match och det går även att önska specifika matcher.

Förutom detta så fixar vi ihop fester och tillställningar där vi bjuder in allt och alla egentligen. Vårt midsommarparty blev en stor succé och därför försöker vi få till ännu fler event, så säg till om ni har en idé!

Välkommen förbi, vi har öppet alla dagar i veckan på följande sätt:

Måndag: 15-01

Tisdag: 12-01

Onsdag: 15-03

Torsdag: 12-01

Fredag: 12-03

Lördag: 12-03

Söndag: 12-01Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=EskilstunaBiljardhall.nu&oldid=71596421"