Ekawan.com Malaysia photo and video blog

Title

eKawan.com Malaysia - Cari Kawan Sembang SMS-Cari Jodoh KengKawan dan Cinta Sejati!

Description

Cari kawan kekasih wanita teman cinta dan cari jodoh Melayu! SMS Chat Cinta Sejati!

Mencari kawan sebenarnya bukanlah mudah. Dengan ekawan.com, anda boleh terus berhubung dengan kawan lama anda, kenalan baru, kawan sekelas, kawan sekerja dan kawan yang telah lama terputus hubungan!

Dengan menggunakan ekawan.com, anda boleh jumpa dengan kawan baru dan berbual dengan mereka melalui SMS. Dengan menggunakan ekawan.com anda tidak perlu membayar lebih dan anda boleh mencari kawan baru setiap hari. Kami mempunyai lebih 250,000 pengguna berdaftar dan berkawanlah dengan mereka.

Melalui ekawan.com, anda boleh berbual dengan ahli di laman web ini melalui SMS tanpa memberi nonbor handphone kepada orang lain. Di ekawan.com, anda boleh melihat profil ahli berserta gambar mereka.

Jika anda benar-benar serius dalam mencari jodoh, kami juga menyediakan servis 'Cupid Match' di mana kami boleh mencari jodoh yang memenuhi kriteria anda.

Berikut adalah beberapa senarai yang terdapat di ekawan.com:

  • Profil bergambar
  • Chat online dan SMS
  • Private Message
  • Jejaka Terhangat
  • Wanita Terhangat dan banyak lagi akan datang!.....


ekawan.com juga adalah destinasi untuk cinta dan romantik. Dengan menjadi ahli ekawan.com , anda akan berjumpa dengan pasangan yang tepat yang memenuhi kriteria anda dan inilah mimpi yang akan menjadi kenyataan!

Jika anda ingin menawarkan diri di ekawan.com beritahulah kami. Kami menggalakkan semua orang untuk mengambil bahagian dan membina komuniti tempatan.

Dari masa ke semasa, ekawan.com akan menambah lebih banyak ciri-ciri yang menarik di laman web ini. Bersedialah dan lawatilah laman web ini sekerap mungkin!

Jadi, tunggu apa lagi? Sertailah ekawan.com sekarang! Jika anda mempunyai kemusykilan tentang ekawan.com, sudi-sudikanlah menulis pertanyaan anda untuk ekawan.com

Languages

Malay

Address

Malaysia, Kuala Lumpur

Contact

Tentang Kami

Ekawan.com adalah salah satu komuniti mobile yang terulung di Malaysia dan merupakan satu komuniti untuk mencari rakan, berkongsi gambar-gambar,bertukar-tukar blog, berkongsi minat, merancang aktiviti, mencari teman hidup dan memperkembangkan rangkaian teman-teman dan rakan-rakan anda melalui SMS, MMS, WAP, 3G dan juga Internet. Ekawan.com menggunakan perisian rangkaian sosial MatchLogix(c). Pelantar mobile disediakan oleh Nextnation Interactice yang merupakan antara penyedia solusi mobile Multimedia di Asia Tenggara yang terulung.

Logos

Logo-ekawan-com.gif

Discussion

Community Reviews

Kuiz SMS tentang Filem Antarabangsa

Portal komuniti Ekawan.com sentiasa mengadakan kuiz SMS tentang filem antarabangsa yang terkini.

  • posted by Anonymous on Feb 8, 2007, 7:17 am

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Ekawan.com&oldid=24514137"