DraculaEstate.ro

Title

Dracula Estate - Change your future with us!

Description

Excerpted from the website description:

Dracula Estate - Change your future with us!

Prezentare firma:


Suntem o companie internationala de bussiness localizata in Bahamas,in coasta sudica a statului Florida din America!Bahamas-ul este format din aproximativ 700 de insule cu capitala in Nassau unde avem sediul principal! Aceste insule sunt cele mai mari centre financiare din lume! Pe piata Internationala avem o vechime de peste 10 ani,timp in care am vandut mai multe imobile decat toti competitori nostri luati la un loc!Mai mult decat atat Dracula Estate(IBC) a salvat cumparatori si vanzatori de imobile de plata a numai putin de $1,000,000,000.00 in comisione catre agentii din anul 1997!

Mai putin stres

Unul din avantajale principale cand iti vinzi casa prin Dracula Estate(ICB) este faptul ca va programati cand doriti dv.timpul locul si ora cand potentialul client poate veni sa vada imobilul!Dv.stiti exact cand va veni potentialul client si veti avea destul timp sa va pregatiti imobilul inainte!!Numai trebuie de fiecare data sa parasiti casa dv.pentru a arata imobilul avut la vanzare de fiecare data cand un agent vrea sa o arate unui potential cumparator!Mai mult decat atat cand un potential cumparator va face o oferta imobilul este 90% ca si vandut intrucat numai trebuie sa existe si plata comisionelor catre agentie deci este mult mai simplu si eficient! O intelegere intre cumparator si vanzator se stabileste mult mai rapid cand nu exista intermediari,in concluzie salvati timpul si bani dv.!

Dv.sunteti agentul ideal

Cine cunoaste imobilul care doriti sa il vindeti mai bine decat dv.?Cand aratati casa unui potential cumparator dv.stiti cel mai bine care sunt punctele forte si slabe ale imobilului.Tot dv.stiti cel mai bine ce trebuie prezentat cumparatorului mult mai bine decat un agent care nu este asa familiar cu imobilul dv.!Va reamintesc ca un pret bine mentinut si corect va face ca imobilul dv.sa se vanda singur!

Dv.luati deciziile

De fiecare data cand vindeti prin Dracula Estate(ICB) nu o sa va spuna nici un agent ce trebuie sa faceti.Dv.luati hotararile cele mai importante si mai mult decat atat negociati direct cu potentiali cumparatori!Totodata numai exista fustrarea pe care o are vanzatorul deobicei de tipul:"agentul nu face destule pentru mine".

De ce sa platiti comisioane?

De fiecare data cand lucrati cu un agent va scad automat profiturile!Calculati daca sunteti cumparator 3% din valorea imobilului sau 1% daca sunteti vanzator si trageti concluzia daca se merita sa platiti asa de mult pentru cineva care va arata imobilul la altcineva?Daca raspunsul dv.este NU,atunci Dracula Estate(ICB) este solutia dv.

Salvati timp

Daca decideti sa va listati casa prin intermediul unui agent riscurile ca pretul cerut de dv.sa fie umflat este foarte mare intrucat vor trebui acoperite comisioanele!Dupa cateva luni veti realiza ca nimeni nu va plati atat de mult pentru imobilul dv.!In acest moment fie va trebui sa scadeti pretul initial cerut de dv. fie sa acceptati o oferta egala cu pretul cerut de dv. prin intermediul Dracula Estate(ICB).Nu uitati ca in cazul in care apelati la un agent si dv.scadeti pretul tot vor trebui platite comisioanele aferente!Luati decizia corecta de la bun inceput si evitati pierdea propriilor dv. bani!

Acces nelimitat la linia noastra gratuita de consultanta

Dracula Estate(ICB) va pune in curand la dispozitia userilor o linie de consultanta gratuita unde brokeri nostri licentiati si profesionisti in imobiliare va vor raspunde tuturor intrebarilor si nelamurilor dv.aproape non-stop!Totodata cele mai uzuale intrebari si raspunsurile la aceste intrebari vor fi postate pe site ca sa le puteti gasi si accesa direct oricand din orice loc!Nu sunteti sigur care este urmatorul pas care trebuie sa il faceti?Nici o problema,numai trebuie sa aveti griji atata timp cat aveti acces la linia noastra de consultanta gratuita!

Mai putina nesiguranta...

Din cauza ca va intalniti in persoana cu potentiali cumparatori aveti o idee mult mai buna daca oameni sunt interesati sau nu despre imobilul dv. si cat de seriosi sunt in privinta achizitionarii acestuia!Totodata puteti afla situatia lor materiala si timpul in care tranzactia se va desfasura!Cu feedback-ul direct de la potentiali cumparatori o sa va fie mult mai usor sa vindeti imobilul si nu va mai trebui sa va intrebati cum merg lucrurile daca sunt bune sau proaste sau de ce nimeni nu a facut nici o oferta pana acuma!Toate aceste intrebari au si un raspuns pe care dv.il veti afla direct de la potentiali cumparatori!

E simplu,usor si eficient!

"Daca va puteti vinde masina,va puteti vinde si propriul imobil.Este asa de simplu"- a spus unul din clienti nostri.A avut dreptate,odata ce gasiti un cumparator,partea grea sa terminat!Daca vreti ca cineva sa va ghideze in procesul de vanzare-cumparare atunci puteti apela la linia noastra gratuita de consultanta!La linia noastra veti avea consultanta gratuita din partea brokerilor nostri profesionisti care vor raspunde la toate intrebarile dv.in persoana,la orice ora!

De ce DRACULAESTATE.RO?

Am ajutat sute si mii de oameni sa isi vanda imobilul singuri rapid la cel mai inalt pret fara a plati comisioane!De-a lungul anilor vanzatori au vandut imobile de miliarde de dolari si in ultimile 12 luni la nivel global iam ajutat singuri sa economiseasca mai mult de 400 de milioane dolari,bani care sar fi dus numai pe comisioane!In marea majoritate a cazurilor 86% din vanzatori nostri isi vand imobilul in mai putin de 5 luni dupa ce a fost postat pe site!

Astazi imobilele se vand prin ajutorul Internetului

Potrivit Asociatiei Nationale a Imobilelor,mai mult de 77% din cumparatori de imobile folosesc internetul pentru asi gasi imobilul dorit!Daca imobilul dv.nu este deja pe Internet ar trebui sa fie!

Comisionul nostru pentru Vanzatori,Cumparatori: 0 % !!!!!

Vindeti imobilul, garantat!

Pe piata din Romania am intrat in anul 2007 dorind sa aducem o prospetime pe piata imobiliara din aceasta tara prin intermediul unor servicii care sa faciliteze si sa usurze tranzactiile imobiliare din Romania! Serviciile noastre in primul rand nu au si nu vor avea niciodata comision pentru orice imobil din Romania!Mai exact comisionul nostru este 0% atat pentru cumparator cat si pentru vanzator intrucat avem surse financiare externe si nu vrem decat sa va ajutam sa vindeti sau sa cumparati orice imobil cat mai rapid si cat mai usor! In afara de asta vrem sa va scutim de drumurile lungi si dese pe care le tot faceti la ora actuala la agentiile imobiliare si nu in ultimu rand vrem sa va scutim de plata comisionului catre agentii care este in general este de 1% pentru vanzator si 3% pentru cumparator in functie de politica fiecarei agentii!

Related Domains

External LinksRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=DraculaEstate.ro&oldid=8613966"