Schooon textielreinigers :: Schooon

Description

pulled from site's meta description

De website van de hedendaagse stomerij waar u locaties, prijzen, advies en een bestel en afhaalservice voor het reinigen van kleding en textiel voor de consument en zakelijke markt kunt vinden. Schooon Textielreinigers is een groep van erkende, gerenommeerde, bonafide en dus branchevereniging aangesloten, duurzame wasserijen en stomerijen die een samenwerking zijn aangegaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Al deze bedrijven hebben het milieu en kwaliteitscertificaat waardoor u altijd de best mogelijke service en kwaliteit zult krijgen.Wij zijn lid van de Netex en FTN. Schooon Textielreinigers reinigen kleding en textiel voor particulieren, horeca en bedrijven. Persoonlijke verzorging begint op Schooon.nl Wij reinigen gordijnen in Leiden en Leiderdorp en Wassenaar. Ook reinigen wij dekbedden in Leiden Leiderdorp en Wassenaar. Reinigen van bedrijfskleding is ook geen probleen. Particulieren staan wij ook met raad en daad terzijde in het schoonmaken van kleding. Ophalen of transport hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij hebben 3 voertuigen voor transport. Wij hebben altijd een aanbieding en/of kortingsaktie lopen. Horeca, hotels, MKB, particulieren, verzorgingshuizen, bejaardenhuizenen nog veel meer, servicen wij.vanaf 29 februari kunnen wij u ook een Green-Earth reiniging aanbieden


This is an automatically generated AboutUs page for Dingjan.nl. Click the "Edit" button at the top of the page to make changes. Please read our Getting Started page if you need any help.

[[Category:vanaf 29 februari kunnen wij u ook een Green-Earth reiniging aanbieden

Stomerij]][[Category:dekbedden reiniging Leiden kledij]][[Category:brandwerend Dekbeddenreiniging. Gordijnen reiniging. overhemden service. 1 dag service. wasserij service. haal en brengservice. prijslijst. bestellijst. schoonmaaktips. wasserij diensten. zakelijk haal en breng service. Milieucertificaat. kwaliteitscertificaat. 2013.K4.winkelhof. app.]]Retrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Dingjan.nl&oldid=42015946"