Chronischepijnlinks.nl

Title

Chronische pijn startpagina - verzameling links naar sites over chronische pijn - chronischepijnlinks.nl

Description

Wat is APS eigenlijk?

Er is een verscheidenheid aan MET technieken. APS is toonaangevend in deze sector. APS is uniek doordat het de lichaamseigen actie potentialen nabootst. Daaraan ontleent APS dan ook zijn naam. De afkorting staat voor Action Potential Simulation, vertaald betekent dit: simulatie van de actiepotentiaal.

De actiepotentiaal is van groot belang voor het levende organisme. Dit geeft ook al aan dat niet alleen mensen geholpen kunnen worden met APS.

Voor alle dagelijkse (gewone) processen in ons lichaam, hebben we een commandosignaal nodig om deze processen te initiëren. Deze processen lopen uiteen van het aanmaken van ontstekingsremmers tot pijnstillers en van aanmaak van energiedragers tot neurohormonen. Al dit soort processen worden aangestuurd door de behoefte van het lichaam samen met het actie potentiaal signaal. Bij het uitblijven van een van deze twee factoren kan dit leiden tot onoverkomelijke problemen in het lichaam. Het probleem ontstaat veelal niet bij de behoefte van het lichaam maar juist aan de kant van de actie potentiaal. Er zijn verschillende redenen aan te wijzen die de actiepotentiaal negatief kunnen beïnvloeden. Twee voorname redenen zijn bijvoorbeeld een klacht in het lichaam of het ouder worden. Het is aangetoond dat mensen met een leeftijd boven de 40 een aanzienlijk verzwakt actiepotentiaal signaal hebben. Veel mensen zullen ook herkennen dat ze op jongere leeftijd veel gemakkelijker over klachten en blessures heen stapten. Door de toepassing van APS Therapie wordt dan alsnog gebruik gemaakt van het actiepotentiaal signaal.

read more

Additional Information

Related DomainsRetrieved from "http://aboutus.com/index.php?title=Chronischepijnlinks.nl&oldid=24005904"